Lifestyle

Hebben: een opblaasbare beer pong tafel voor je pool party

beerpong-water

Hopelijk mogen we deze zomer weer wat meer mensen uitnodigen. Wat zou het eerste zijn dat je gaat doen? een tuinfeestje natuurlijk! En we hebben goed nieuws voor de mensen met een zwembad (of je neemt het natuurlijk mee op vakantie zodra het weer mag): er bestaat een opblaasbare beer pong. Need this!

Beer pong op het water

Tijdens een avondje drinken komt het spel ‘beer pong’ toch altijd weer snel boven op de tafel. Hoe meer bier, hoe lastiger het spel. Het doel is simpel, maar om dit te behalen is nog altijd wel een dingetje. Als je een fanatieke beer-pong’er bent, dan hebben we leuk nieuws voor je…

Floatable beer pong

De zon schijnt op je gezicht, je hebt een biertje in je hand en dobbert lekker in het zwembad met je luchtbed. Het is bijna weer tijd om je bikini uit de kast te trekken en te genieten van het warme weer. Je middag of avond wordt nu nóg leuker, met deze opblaasbare beer pong tafel.

Lees ook:
Wil je met een roze limousine het water op? Dat kan nu!

Easy to use

De tafel is niet een simpel luchtbed met wat houdertjes. Nee. Als je deze gadget laat zien aan je vrienden zullen ze versteld staan. Bier wordt in de zon makkelijk warm. De makers van deze beer pong tafel hebben daar een oplossong voor gevonden: het bevat een koeler waar je je ijsklontjes in kan bewaren. Zo kan iedereen genieten van een koud pilsje. Ben jij een fanatieke beer-pong’er?