Lifestyle

Am I The Asshole-verhalen op Reddit: vind jij dit kunnen of totaal niet?


Am I The Asshole? Is een discussieforum waarop personen zich afvragen of ze goed hebben gehandeld in verschillende situaties, of dat ze zich gedroegen als een asshole. Burenruzie, familiedrama of vriendengroepen die uit elkaar vallen. Je vindt het allemaal terug. Wij hebben de meest opmerkelijke verhalen verzameld. Wat vind jij, are they an asshole?

1. Mac and cheese

“Ik werk in de bediening van een restaurant. Elke week komt er een gezin langs en het jongste kind wil altijd mac and cheese. Maar elke keer als hij dat eet dan kotst hij alles er weer uit en dan moet ik het schoonmaken. Dus de vorige keer dat zij er waren weigerde ik het kind mac and cheese te geven omdat ik geen zin had om zijn kots op te ruimen. De ouders vonden het niet kunnen. Hierop zei ik “sorry maar jullie kind moet altijd overgeven na de mac and cheese en ik heb geen zin om het weer op te ruimen. Am I the asshole voor het weigeren om mac and cheese te geven aan een kind?”

via GIPHY


2. Oorbellen

“Mijn baby nichtje was jarig en ik wilde haar een cadeau geven. Toen ik een middag met haar ging wandelen besloot ik naar de Claire’s te gaan en oorbellen bij haar te laten schieten. Toen ik weer thuiskwam zag mijn zus de oorbellen en werd woedend op mij. Ze wist namelijk niet dat ik haar baby oorbellen zou geven en ze was het er niet mee eens. Ik wilde gewoon een leuk cadeautje geven en ik vond oorbellen wel mooi staan. Am I the asshole voor het laten schieten van oorbellen bij mijn baby nichtje zonder dat mijn haar ouders dit wisten?”

via GIPHY


3. Man met een handicap

“Elke dag neem ik de bus naar werk en er loopt altijd een man binnen met een handicap aan zijn benen. Meestal kan hij zitten, maar soms niet. De laatste keer dat ik hem tegen kwam zat ik met een collega in de bus. Toen de man met een handicap binnenliep had hij geen plek om te zitten. Ik bood de man niet mijn stoel aan. Als hij echt moet zitten dan kan hij wel een taxi pakken. Mijn collega vond dit niet kunnen en zij gaf haar stoel weg. Am I the asshole omdat ik weiger mijn stoel te geven aan een man met een handicap aan zijn benen?”

via GIPHY


4. Moeder

“Mijn vrouw heeft 10 jaar geleden een kind gekregen van een andere man. De baby werd ziek en overleed toen hij 6 maanden oud was. Tot de dag van vandaag zegt zij dat ze een moeder is terwijl het kind is overleden. Ik vind niet dat zij een moeder is. Maar toen ik dit tegen haar zij werd ze woedend en noemde ze mij een ongevoelige klootzak. Am I the asshole omdat ik tegen mijn vrouw heb gezegd dat ze geen moeder is als het kind is overleden?”

via GIPHY


5. Paardrijden

“Mijn vriendin is begonnen met paardrijden en ze vindt het super leuk. Maar ik vind het heel gênant dat ze nu een paardenmeisje is geworden. Ik vroeg aan haar of ze ermee wilde stoppen omdat ik het gênant vind om aan mijn vrienden te vertellen. Am I the asshole omdat ik de nieuwe hobby van mijn vriendin niet leuk vind en wil dat ze stopt?”

via GIPHY


6. Zwanger

“Mijn zus is laatst bevallen van een zoontje. Natuurlijk word je wat dikker als je zwanger bent, maar ik dacht dat je na de bevallen weer slanker wordt. Toen ik mijn zus vandaag tegenkwam zei ik dat ze nog steeds wat dikker is dan voor haar zwangerschap. Ze vond deze opmerking niet kunnen en voelde zich beledigd. Am I the asshole omdat ik mijn zus dikker noem na haar bevalling?”

via GIPHY


7. De aandacht stelen

“Mijn beste vriendin gaf een gender reveal party. Nadat ze er achter kwam dat ze een zoon krijgt riep ik enthousiast ‘ik ben ook zwanger, nu kunnen ze samen zwanger zijn!’ Na het feestje belde mijn vriendin mij op. Ze vertelde dat ze het onbeschoft vond dat ik de aandacht naar mezelf trok. Volgens haar had ik moeten wachten met het aankondigen van mijn zwangerschap na haar feest. Am I the asshole omdat ik mijn zwangerschap aankondigde op haar feest?”

via GIPHY

Bron: RedditBeeld: Unsplash: Brett Jordan