Films & Series

Alles wat je wil weten over het derde seizoen van Netflix’ The Circle

Heb je ook zo genoten van de eerste twee seizoenen van The Circle op Netflix? Dan hebben we goed nieuws voor je: er komt namelijk een seizoen 3 van The Circle aan. En Netflix deelt vandaag de spannende trailer.

Verlang jij ook al maanden naar het derde seizoen van de Netflix-realityserie The Circle? Top, want Netflix heeft namelijk de trailer van seizoen 3 online gezet en die ziet er érg veelbelovend uit.

Trailer van Netflix The Circle seizoen 3

 

The Circle op Netflix: realityshow met een sociaal experiment

Ken je deze realityshow nog niet? The Circle is een superspannend realityprogramma met een sociaal experiment. De kandidaten van de show gaan tijdelijk een paar weken in een appartement wonen. Niet allemaal samen, ieder krijgt een eigen kamer. Ze kunnen alleen communiceren via elkaar met een netwerk met de naam The Circle. Ze kunnen elkaar dus niet zien! En vanaf daar begint het spel.. en het valsspelen.

De winnaar van The Circle kan namelijk 100.000 dollar winnen. En sommige kandidaten gaan over lijken voor zo’n geldbedrag, door bijvoorbeeld een fake account aan te maken en de rest te catfishen. Maar of dat zo slim is? Elke aflevering maken ze een lijst met hun Circle-friends, met op nummer 1 de kandidaat die ze het aardigst vinden. De twee populairste vrienden op de lijst? Die mogen beslissen wie er naar huis wordt gestuurd. 

Lees hier de recap van The Circle seizoen 3 aflevering 1 t/m 3, de recap van The Circle seizoen 3 aflevering 4 t/m 8 en de recap van The Circle seizoen 3 aflevering 9 t/m 12

Wanneer staat seizoen 3 van The Circle op Netflix?

Seizoen 3 van The Circle op Netflix gaat op 8 september van start. De afleveringen worden per vier online gezet en de laatste afleveringen kun je op 29 september verwachten. En ook daarna hoef je je niet te vervelen, want Netflix heeft al aangekondigd dat er ook een seizoen 4 en 5 komt.

Bron: CosmopolitanBeeld: Pexels