Travel

Instagram vs. reality: deze hotspots lijken véél mooier op Instagram

instagram-vs-reality

Ken je dat, dat je naar een hotspot gaat op vakantie en dat het heel anders is dan je dacht? Grote kans dat je op Instagram mooie plaatjes hebt gezien terwijl het in werkelijkheid helemaal niet zo picture perfect is. Tijd voor de Instagram vs. reality: hotspots op vakantie.

1. De Mona Lisa in Parijs

Als je tijdens een tripje naar Parijs naar het Louvre bent geweest, weet je het al: de Mona Lisa is superklein in het echt. Het schilderij van Leonardo Da Vinci is natuurlijk prachtig, maar met zoveel toeristen die ervoor staan om een foto te maken is toch minder fantastisch dan je misschien dacht…

View post on Instagram
 

2. Brooklyn Bridge in New York

Ook in The Big Apple zijn er veel hotspots waarbij je veel minder makkelijk een Insta kiekje kan maken dan je misschien dacht! Bij de Brooklyn Bridge heb je een supermooi uitzicht over de skyline van New York, maar voor een perfect plaatje moet je meer moeite doen. De truc volgens influencers? Heel vroeg je bed uit, zodat er nog niemand op de brug loopt én je mooi zonlicht hebt.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

3. De Paul Smith Pink Wall in Los Angeles

De bekendste roze muur van Instagram is de Paul Smith Pink Wall aan de Melrose Avenue in LA. Iedereen wil daar een foto maken, zelfs nu de hype van de roze muur al een beetje voorbij is. Maar dat hotspots op vakantie tegenvallen laat onderstaand filmpje wel zien. Een echte Instagram vs. reality!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

4. Grand Bazaar of Istanbul in Turkije

Van NYC en LA naar Europa, want ook daar zijn genoeg hotspots op vakantie die tegenvallen in het echt. Misschien heb je wel eens een perfect plaatje gezien van een influencer op de Grand Bazaar of Istanbul. Fancy lampjes op de achtergrond, mooie kleed op de grond en natuurlijk een filter dat de boel nog wat mooier maakt. Dat valt in het echt dus ook een béétje tegen…

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

5. Blue Lagoon in IJsland

Bij IJsland denk je aan mooie natuur, geisers en warme baden waar je buiten in kunt zwemmen. Superlekker, alleen is de Blue Lagoon toch wat minder mooi en romantisch in het echt. Je kunt de Blue Lagoon gerust in je lijstje met hotspots op vakantie om ooit te bezoeken laten staan, maar deze realitycheck is wel handig. Er zwemmen namelijk ook nog andere mensen!

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Pexels