Fashion

Schoenen trends 2021: deze schoenen gaan we allemaal dragen deze zomer

Redactie

We snappen het heel goed als je nog niet de juiste en perfecte schoenen hebt kunnen vinden. Maar we hebben nu de schoenen trends van 2021 op een rij voor je gezet. Het is nu niet zo heel lastig meer om je droom schoenen te vinden. Check het lijstje hieronder.

Schoenen trends 2021

★ Hoge sneakers

Hoge sneakers zijn vooral goed te combineren met een spijkerbroek. Het maakt dan weer niet uit of de broek wijde of juist smalle pijpen heeft. Ken je nog de All Stars? Deze schoenen behoren ook tot de schoenen trends van 2021. Check hieronder hoge sneakers.

 

★ Boots

Stoere zwarte of juist elegant beige boots. Deze schoenen kun je overal bij combineren. Letterlijk. Je kan ze dragen met een jurkje, een rokje of juist een stoere spijkerbroek. Check hieronder wat boots ter inspiratie (en shop ze gelijk 🙂 )

 

★ Veelkleurige sneakers

Kleuren, kleuren en nog meer kleuren. Vooral de pastelkleurtjes zijn in en niet alleen als kleding. Je ziet tegenwoordig steeds meer kleurrijke schoenen. Check hieronder wat voorbeelden.

 

★ Open schoenen

Heerlijk een open schoentje dragen als het zo weer goed weer is. Open schoenen zoals deze hieronder zijn in. Deze schoenen kunnen dan ook niet ontbreken in je collectie.

 

Lees ook:

♥ I’m loving it: McDonald’s en Adidas brengen eigen kledinglijn uit
♥ Sneakerheads opgelet! 7x de tofste merksneakers onder de 100 euro

Beeld: Unsplash

Must reads 👀