Films & Series

Netflix kijkers: dit zijn de beste mini series op Netflix

Ben je gek op series, maar heb je nooit zo’n zin om het heel erg lang te moeten volgen? Wij hebben de oplossing voor je gevonden. Deze mini series op Netflix zijn dan wat voor jou. Ze duren niet lang en ze zijn toch spannend, grappig of romantisch genoeg. Check het lijstje hieronder!

Mini series Netflix

★ Lupin

Dit boek is ook uitverkocht geweest in Nederland. Het verhaal is geïnspireerd op de avonturen van Arsène Lupin. De dief Assane Diop wil bewijzen dat zijn vader onterecht in de gevangenis heeft gezeten. Een rijke familie heeft hier controle over gehad en Assane wil dit bewijzen. Spannend? Gegarandeerd! Deze serie bevat 5 afleveringen van elk een uur durend. De perfecte mini serie van Netflix dus. En nog meer leuk nieuws: seizoen twee komt deze zomer nog!

★ Collateral

“Een Londense detective onderzoekt de moord op een pizzabezorger en stuit op een web van samenzweringen tussen drugsdealers, smokkelaars en spionnen.” Deze serie heeft 4 afleveringen. Elke aflevering duurt ongeveer een uur.

★ Black Earth Rising

“Juridisch onderzoeker Kate Ashby is geadopteerd door een mensenrechtenadvocaat na de genocide in Rwanda en ziet haar verleden onder ogen nu ze oorlogszaken aanneemt.” Deze mini serie van Netflix bevat 8 afleveringen van elk een uur durend. Het zijn er dus ietsje meer dan de mini series van hierboven, maar dat mag de pret niet drukken.

★ Behind her eyes

“Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw.” Oee, dat klinkt al spannend! Deze mini serie op Netflix heeft 6 afleveringen van elk een uur durend. Bingen maar.

★ Alias Grace

“In de negentiende eeuwse Canada moet een psychiater bepalen of een moordenares ontoerekeningsvatbaar is.” Deze mini serie op Netflix is echt iets voor jou als je de serie The Handmaid’s Tale hebt gezien. Deze serie is gebasseerd op de roman van Margaret Atwood.

Lees ook:

✰ It’s official: er komt een tweede seizoen van Ginny en Georgia (en dit is wat we weten)
 Netflix films: Papillon

Bron: NetflixNL, GlamourBeeld: Pexels