News

Plottwist: er komt een ‘How I Met Your Mother’-spin off

Heel goed nieuws voor de liefhebbers van ‘How I Met Your Mother’: er is een nieuwe serie in de maak! Maar wel eentje met een bijzondere twist. Namelijk ‘How I Met Your Father’.

How I met Your Father met Hilary Duff

De serie How I Met Your Mother duurde maar liefst 9 seizoenen (!) en de makers vonden het wel prima om het daarbij te houden. Maar de fans bleven zeuren om nieuwe afleveringen (wij ook), omdat het een té leuke serie is. Stay calm, de geruchten over een eventuele vervolgserie zijn bevestigd: How I Met Your Father is in de maak. Yes!

How I Met Your Mother

De serie HIMYM duurde van 2004 tot 2015. 11 jaar lang werden de hoofdrollen gespeeld door Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris en Alyson Hannigan.

How I met your Father

De geruchten dat er een nieuwe serie in de maak is, die heel erg veel weg heeft van HIMYM, zijn bevestigd. De streamingsdienst Hulu heeft het startsein afgekondigd. Dit moet en zal een succes worden. De streamingsdienst bestelde namelijk tien afleveringen, zonder eerst een pilot te zien van de serie. Dan hebben ze er wel vertrouwen in.

Cast

Het gaat allemaal over Sophie. Ze vertelt haar zoon in 2001 hoe ze zijn vader heeft ontmoet. Dit komt je natuurlijk bekend voor van HIMYM, waarin Ted aan zijn kids vertelt over zijn ontmoeting met hun moeder. Wie gaat de hoofdrol spelen vraag je je nu misschien wel af. Hilary Duff gaat deze rol van Sophie spelen.

Reactie van Hilary

‘Als grote fan van How I Met Your Mother ben ik vereerd en zelfs een beetje nerveus dat Carter en Craig (de makers van de serie, red.) me het vervolg van hun baby zouden toevertrouwen. Zij zijn briljant en ik kan niet wachten om samen te werken met hen en al hun genialiteit’, aldus Hilary.

View post on Instagram
 

Lees ook:

♥ 11 series van vroeger die we nog steeds missen
♥ VIDEO: dit zijn de leukste First Dates-aflevering ever

Bron: VIVABeeld: Brunopress