News

I’m loving it: McDonald’s en Adidas brengen eigen kledinglijn uit

Je kan ons echt op elk moment van de dag enthousiast krijgen voor een portie van die goudgele frietjes van McDonald’s. Wij sprongen dan ook een gat in de lucht toen wij hoorden dat er een heuse kledinglijn komt van deze fastfoodketen! En dat doen ze samen met niemand minder dan het merk Adidas. 

McDonald’s en Adidas komen met eigen kledinglijn

Als jij een echte fan bent van ‘s werelds grootste fastfoodketen, én je bent dol op kleding. dan hebben we nieuws voor je. Adidas en McDonald’s komen namelijk met een eigen kledingmerk! En dat ziet er nog best goed uit ook.. De kledinglijn staat in het teken van de All-American Games, een basketbal wedstrijd van Amerikaanse high schools. De opbrengst is voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Goed bezig McDonald’s! Vanwege het coronavirus hopen ze zo alsnog veel geld binnen te halen, via deze online collectie dus. De collectie bestaat uit verschillende t-shirts, hoodies, shorts, tracksuits en schoenen. 

Vanaf 23 april kan je de samenwerking tussen McDonald’s en Adidas in geselecteerde Adidas-winkels en ook online kopen. In de tussentijds kun je alvast checken welke McDonald’s snack jij bent

Beeld: Adidas US