Food

Smullen: het tompouchebier van Hema is terug (en je scoort ‘m hier)

Denk je aan de Hema dan denk je aan het lekkere gebakje. Naast een tompouce ijskoffie, vlaai en kruidnoten. Vorig jaar kwam Hema met tompouchebier en nu is ‘ie weer terug!

Hema verkoopt speciaalbier met tompouce-smaak

Ben jij een echte tompouce-fan? Dan heeft Hema iets nieuws speciaal voor jou. Samen met Lowlander Botanical Beers heeft de keten een speciaalbiertje ontworpen die hetzelfde smaakt als de lekkere Hollandse gebakjes. Het biertje heeft een framboossmaak met een vleugje romige vanillesmaak. In principe een milkshake-biertje dus!

 

De Lowlander Tompouce Ale

Het biertje heeft de naam Lowlander Tompouce Ale gekregen. Zoals de naam al verklapt smaakt hij naar een tompouce. De brouwerij is bekend met ‘vreemde’ biersmaken. Ze maakte eerder al een biertje die smaakte naar kerstbomen. De Lowlander Tompouce Ale heeft aroma’s van vanille en een vleugje framboos. Ben jij fan van bitter bier? Dan moet je deze misschien overslaan. Het bier is namelijk vrij zoet. Perfect voor op een warme dag!

Waar en wanneer te krijgen?

Een blikje beval 5% alcohol. Iets meer dan normaal pils, maar niet super veel. Dit wil je proeven! Voor slechts €2,50 kun jij er vrijdag 24 september al eentje bij je plaatselijke HEMA scoren. Of bestel een 4-pack op HEMA.nl. Proost!

View post on Instagram
 

Beeld: istock

Must reads 👀