Food

Kinder Bueno ijsjes: zo maak jij deze yummy ijsjes makkelijk zelf

Kinder Bueno ijsjes zijn super lekker en makkelijk om zelf te maken. De zomer komt er aan dus het wordt weer tijd voor ijsjes! Wij vonden dit recept en moesten hem natuurlijk delen. Hoe lekker ziet dit eruit?!

Kinder Bueno ijsjes: het recept

Kinder Bueno ijsjes is een van de foodtutorials die er altijd heel lekker uitzien. Normaal zijn die video’s niet te volgen, maar dit recept is zo simpel dat het niet fout kan gaan! Het recept is voor vier Kinder Bueno ijsjes. Perfect om te delen met je vriendinnen (of om ze stiekem zelf op te eten).

De benodigdheden

Voor vier ijsjes heb je het volgende nodig:

– 500 ml slagroom

– 4 Kinder Bueno’s

– 4 ijsstokjes

– 1 reep pure chocola

– 3 repen melkchocola

Hoe maak je het?

Dan nu het recept! Knip een pakje Kinder Bueno open en haal de repen eruit. Haal het plastic er van af en doe de repen weer terug in de verpakking. Knijp ze helemaal fijn totdat het een soort crème is. Giet daarna een beetje slagroom in de verpakking en laat de ijsjes vier uur in de vriezer. Zitten de ijsjes er bijna vier uur in? Dan kan je alvast de chocolade smelten. Melk en puur moeten van elkaar gescheiden worden en dan gesmolten. Dit doe je door de chocola in een ijzeren bakje te leggen. Dit bakje leg je op een pan met kokend water. Zo kan de chocola niet aanbranden. Als de ijsjes klaar zijn dan dip je ze in de melkchocola. Daarna versier je de ijsjes met wat pure chocolade en alles wat jij wil. Nootjes, sprinkles of een discodip, alles kan! Heb jij de ijsjes versierd? Dan zijn ze klaar om gegeten te worden. Voilà! Het simpele en lekkere recept voor Kinder Bueno ijsjes. Vind jij het fijner om een video van het recept te zien? Check dan de video hieronder!

Ben jij opzoek naar meer lekkere recepten? Lees dan ook:

– Dit is hét recept voor Ben & Jerry’s cookie dough ijs

– Yummy! Dit is hoe je een salted caramel oreo ijstaart maakt

– DIY: de lekkerste waterijsjes maak je vanaf nu zelf

Bron: amayzine.comBeeld: Unsplash: Mark Grafton