Lifestyle

Less is not more: dit zijn de interieur trends van 2021

Als een prinses slapen in een gezellige kamer: we love it. Het liefst liggen wij het hele jaar tussen de sfeervolle (kerst)lichtjes. En dat doen we dan ook 😉 Alleen, de grote vraag ieder jaar is: wat is er nu in en wat niet? We will tell you. Want dit zijn dé interieur trends 2021. Shoppen maar!

Interieur trends 2021 ☆ Gorgeous Gold
Goud is al een aantal jaar mega trendy. We love it. Dit jaar mogen de gouden accessoires opnieuw niet ontbreken in jouw slaapkamer. Yay. Waar je dan aan kan denken? Nou, Mooie gouden kandelaren, gouden beelden en bijvoorbeeld een kerstkrans. Ja, dat kan het hele jaar door gewoon! The more shine, the better

Interieur trends 2021 ☆ Green baby
Een andere trend die we dit jaar veel terug gaan zien is de kleur groen. Oeh. De donkergroene accessoires zullen je kleine kamertje een luxe uitstraling geven. En nee, je hoeft niet de hele muur groen te verven. Voeg een touch of green toe aan je woonkamer en je bent super on trend.

Interieur trends 2021 ☆ Velvet
Velvet is een trend die je dit jaar veel gaat zien. Hoe? Nou, je mag lekker veel velvet ornamenten in je kamer hangen. So pretty! Bij deze trend is het mooi als je texturen en kleuren combineert. Less is more? Nou, nee dus. Een georganiseerde chaos is precies wat je nodig hebt om deze trend te fleeken

Interieur trends 2021 ☆ Kaars / waxinelichtjes met donkere tinten
De warme tinten zijn dit jaar helemaal in. We willen natuurlijk zoveel mogelijk gezellige lichtjes en kaarsjes in huis hebben, ook als het mooi weer is genieten wij daar in de avond extra van. We zijn toch nog steeds hartstikke veel thuis. It looks so cute

Interieur trends 2021

Interieur trends 2021 ☆ Jungle
Het woord jungle zegt het eigenlijk al. Want, je mag je kamer ook dit jaar weer helemaal vol planten zetten. We love it. Misschien is het leuk om deze groene planten ook nog eens te versieren met fairy lights? We hebben een handig lijstje gemaakt met tips voor het vinden van betaalbare planten voor je kamer. Score!

Interieur trends 2021 ☆ Fairy lights
Fairy lights, die kunnen eigenlijk het hele jaar door. Ze staan super cute in de kerstboom, maar hangen natuurlijk ook leuk aan de muur. Wij kunnen nooit genoeg lichtjes hebben in onze kamer, ook in de zomer niet. Het staat zo ontzettend gezellig en we worden er blij van. Want to switch it up? Hang de lichtjes dan rondom je raam. Hello sprookjeskamer. 

Interieur trends 2021 ☆ Use it again
Heb jij nog een paar mooie boeken, tijdschriften of andere prachtige magazines? Gebruik ze! Als je ze op een grote stapel zet, dan kan dit er erg leuk uitzien. Doe een flinke dosis inspiratie op via Instagram of Pinterest en ga los. Heb jij geen mooie boeken en/of tijdschriften in huis? Scoor ze voor een prikkie online of bij een andere vinted store. Je kunt natuurlijk ook je enorme schoenen/cd/dvd-collectie uitstallen. Zo wordt je kamer ook nog eens lekker persoonlijk. 

Beeld: iStock

Must reads 👀