Fashion

Swimwear trend! Deze badpakken moet jij hebben voor de zomer 2021

De zomer komt langzaam steeds dichterbij. Kampvuurtjes, zwoele avonden en dagen lang op het strand bakken. Houd jij ook zo van flaneren over het strand? Dan moet je deze super stylish badpakken bekijken. Niemand kan zijn ogen nog van jou afhouden!

Badpakken trends zomer 2021

High leg

De high leg trend zagen we vorig jaar al voorbij komen. Deze zomer zet de trend zich voort en we love it! Door de hoge uitsnijding lijken je benen een stuk langer en je billen voller. Check bijvoorbeeld dit super toffe badpak van H&M.

Badpak met beugelcups voor €19,99

Cut out

De cut out trend zien we ook steeds vaker voorkomen. Bij strakke jurken en tops, maar nu ook bij badpakken. Check bijvoorbeeld dit toffe badpak met een cut out in het midden. Sexy!

Badpak met cut out voor €19,99

Dierenprints

Een panter, zebra of tijger, het maakt niet uit welk dier je kiest. Als het maar een dierenprint is. Deze trend begon bij kleding, maar dit jaar gaan we de prints ook weer veel terugzien op de stranden. Bijvoorbeeld deze gekleurde zebraprint.

Badpak zebraprint voor €39,95

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn weer terug van weggeweest! Zachtroze, lila, of babyblauw? Alles kan en alles staat super mooi. Check bijvoorbeeld dit mooie lila badpak.

Lila badpak met riem voor €39,95

Basic

Natuurlijk gaat een basic badpak nooit uit de mode. Een zwart effen badpak is een musthave voor iedere vrouw!

Geribd badpak voor €24,99

Diepe V-hals

Deze trend zien we elk jaar terug, maar hij blijft super mooi. De diepe V-hals. 

Badpak Harper voor €49,99

Riem om de taille

Als jij een slanke taille hebt is deze trend perfect voor jou! Een riem of band om je taille binden. Hiermee accentueer jij je figuur en het is dit jaar helemaal stylish.

Badpak met padded cups voor €29,99

Aparte structuur

Badpakken zijn vaak glad. Dit jaar wordt het helemaal in om een badpak te kopen met een aparte structuur. Bijvoorbeeld deze van mesh.

Badpak Borneo Mesh voor €59,99

Ben jij meer een bikini-persoon? Check dan hier de bikinitrends voor de zomer 2021!

Beeld: Unsplash: Christopher Campbell