Food

Zoek je een BBQ voor op je balkon? We hebben de oplossing

Heb je op een willekeurige middag zin in een BBQ, maar heb je hier totaaaal geen ruimte voor op je balkon? No worries. Wij hebben de oplossing voor je gevonden: een mini BBQ die perfect is voor je balkon.

De perfecte BBQ voor op je balkon

Om de grillmaster van het huis uit te hangen, heb je wel een grill nodig. Hoe leuk is het om een BBQ te hebben op je eigen balkon. Eentje die wél een keer past. Geen wegwerp-BBQ waarvan je vlees zo vies smaakt, nee we gaan wel voor een kwaliteitsbarbecue. Deze staat niet in de weg en is dus de ideale gadget:

De barbecue in klein formaat voor de lekkerste maatlijden. Grillen, grillen en nog eens grillen. Als het zonnetje schijnt, kun jij op je eigen balkon buiten zitten en genieten van een heerlijk stukje vlees op je bord en met een koude cocktail in je hand. Volgens de verkoper is de BBQ makkelijk schoon te maken. is het winter en zit je nu met die BBQ te kijken? Geen probleem. Zet er een winterplantje in, dan valt het niet eens meer op dat het eigenlijk een BBQ is.

bbq groentes

De balkon-BBQ is hier te koop. Wees er snel bij, want de BBQ’s vliegen de deur uit. Een tip van ons: hang hem wel ‘naar binnen’ toe. Anders vinden je onder- en/of bovenburen dit niet zo’n leuke BBQ als dat jij vindt.

Lees ook:

♥ BBQ’en? Deze recepten móét je proberen
 Wat eten we vanavond? Thuisbezorgd Roulette helpt je

Bron: FavorflavBeeld: Pexels