Films & Series

Populair op Netflix: dit zijn de meest bekeken films van Netflix (maart 2021)

Ben jij een echte film liefhebber? Heel veel films kijken tot midden in de nacht, omdat je het zo spannend of te leuk vindt om te stoppen met kijken. Deze series zijn populair op Netflix. Dit zijn dan ook de meest bekeken series van de streamingsdienst.

1.       Madame Claude

Madama Claude is succesvol in de bloeiende handel van de prostitutie in Parijs in de late jaren 1960. Deze handel geeft haar macht over de Franse politieke maar ook criminele wereld. Maar het einde van haar bloeiende handel en imperium is dichterbij dan ze denkt…

2. Thunderforce

Als je aan een superhelden film denkt, dan denk je gelijk aan een stoere man of vrouw. Maar in de film Thunder Force wordt dit helemaal anders aangepakt. Wetenschapper Emily heeft een manier gevonden om superkrachten aan mensen te geven om zich te beschermen tegen superschurken. Lydia (gespeeld door Melissa McCarthy) drukt in het lab op allerlei knopjes en je raadt het al, dit gaat fout. Ze krijgt een overdosis en wordt noodgedwongen een superheld. In de actiefilm krijgen voormalige vriendinnen Lydia en Emily (gespeeld door Octavia Spencer) superkrachten.

3.       Just Say Yes

Deze Nederlandse film stond zelfs in de top 10 van Netflix’ meest bekeken films van de wereld. Lotte ziet haar leven overhoop gehaald worden, wanneer haar plannen voor de perfecte bruiloft in duigen vallen. Deze film zit vol met liefde, jaloezie en drama. De perfecte combinatie voor een avondje film kijken met je beste vriendin dus!

4.       Seaspiracy

Het is je misschien opgevallen dat deze documentaire de laatste tijd veel in het nieuws is. Deze docu legt de verontrustende, wereldwijde corruptie van de visserij bloot. Als je deze docu hebt gezien, zal je misschien meer dankbaar zijn als je de volgende keer vis op je bord krijgt of je de volgende bestelling sushi haalt. De filmmaker Ali Tabrizi beschrijft Netflix als een filmmaker met passie voor oceanen en laat zien hoeveel schade de mens aanricht aan mariene soorten. Benieuwd naar de documentaire? Hieronder staat alvast de trailer voor je.

5.       Moxie

Een nieuw pareltje op Netflix: de highschool movie Moxie. Niet zo zoetsappig als je gewend bent, want Moxie is een highschool movie met power. Vivian ergert zich aan de verschillen tussen boys en girls. Waarom mogen de jongens de meiden seksueel beledigen, zonder daarvoor te worden gestraft? En worden de meeste issues afgedaan als ‘typical girl issues? Ze start een revolutie. Zie ook dit artikel: Netflix films: Moxie.

Lees ook:

★ Deze films en series zijn nieuw op Netflix in april #2
★ De documentaire van Rapper Snelle staat nu op Netflix (en dit is waarom je ‘m wil zien)

Bron: NetflixNLBeeld: Unsplash

Must reads 👀