Food

8x Amerikaanse snacks waarvoor je nu naar de VS wil


Een goede snack is altijd welkom! Ben jij de bitterballen helemaal zat? Probeer dan eens één van deze Amerikaanse snacks. Sommige zijn super simpel zelf te maken, maar andere zijn alleen te krijgen in de VS. Voor deze snacks zouden wij gelijk een vliegticket boeken naar Amerika!

1. Twinkies

Dit typisch Amerikaanse cakeje herken jij vast wel. De sponzige cake is gevuld met een romige vanillecrème. Yummy!

via GIPHY


2. Beef jerky

Beef jerky is een hartige snack die niet geschikt is voor de vega’s onder ons. Het zijn namelijk gedroogde stukjes rundvlees. De snack bevat bijna geen vet en in caloriearm. Zou hij daarom zo populair zijn?

via GIPHY


3. Jell-O

Deze zoete jelly puddingen zijn ook een super bekende Amerikaanse snack. De puddingen hebben bijna geen suiker en vet. Ook zijn ze in heel veel verschillende smaken te krijgen. Kom met hier met dat toetje!

via GIPHY


4. Twizzlers

Twizzlers zijn een soort winegums, maar dan in de vorm van een stokje. Deze lekkere snack komt origineel uit Pennsylvania, maar hij is tegenwoordig ook op andere plekken te krijgen.

via GIPHY


5. Jalapeño poppers

Deze heerlijke Amerikaanse snacks zijn super lekker bij een borrel. De pepers worden gevuld met kaas en daarna gefrituurd. Hierdoor is de snack pittig, maar niet zo heftig dat je hele mond in de fik staat.


6. Hershey’s

De chocoladerepen van Hershey’s zijn echt hemels! Vooral de white cookies ‘n creme reep is super lekker.


7. Hot Cheetos

Deze Amerikaanse snacks zie je overal voorbij komen, de hot Cheetos. De chips is, zoals de naam verklapt, heel erg spicy en lekker krokant. Zou jij het aandurven?

via GIPHY


8. Combos

Combos is een Amerikaans merk die gevulde snacks maken. Bijvoorbeeld een pretzet gevuld met kaas. Hoe lekker klink dit?!

via GIPHY

Beeld: istock