News

It’s official: er komt een tweede seizoen van Ginny en Georgia (en dit is wat we weten)

Ginny en Georgia: wat hebben wij genoten van dit pareltje op Netflix! In de serie volgen we voornamelijk Ginny die samen met haar moeder een nieuwe start moet maken en hierbij de vreemdste dingen meemaakt. Het leuke is: Netflix heeft officieel aangekondigd dat er een tweede seizoen van Ginny en Georgia aankomt!

Netflix komt met tweede seizoen van Ginny & Georgia

Ginny & Georgia is al een poosje hot op Netflix. Wij staan dan ook al een tijdje te popelen totdat de streamingsdienst eindelijk met een nieuwe seizoen op de proppen komt! En dat is nu dan eindelijk ook gebeurd. Niet zo gek dus dat de streamingdienst nu officieel de komst van een tweede seizoen heeft bevestigd. YES! In het filmpje dat Netflix heeft gepost op Instagram hoor je actrice Brianne Howey (Georgia) zeggen: “Hey peaches!”. Ook komt Ginny (Antonia Gentry) aan bod en zien we nog veel meer acteurs en actrices uit Ginny & Georgia zeggen dat het nieuwe seizoen on her way is! Helaas moeten we wel nog even wachten op het tweede seizoen van Ginny & Georgia. Het filmen moet namelijk nog beginnen… We houden jullie uiteraard op de hoogte als er nieuws is. 

View post on Instagram
 

Ginny & Georgia op Netflix

Ginny & Georgia is een serie over de 15-jarige Ginny en haar 30-jarige moeder Georgia. Ook heeft Ginny nog een broertje: Austin. Op het eerste gezicht lijken de twee totaal niet op elkaar, maar dit verandert als je verder in het verhaal komt. De twee moeten vanwege het duistere verleden van Georgia heel vaak verhuizen. 

Kan jij niet wachten tot Ginny & Georgia op Netflix staat? Check dan de nieuwe series en films op Netflix van april. 

Beeld: GettyImages