News

Droombaan: Deliveroo zoekt foodreviewers om een jaar lang gratis eten te testen

Er zijn maar weinig dingen zo heerlijk als een fijne maaltijd bestellen, zo vanuit je comfy bank. Liefst natuurlijk samen met je bestie. Patat, pizza of een goede schaal sushi: je kunt ons er wakker voor maken. Als je dit herkent, hebben we wat leuks voor je. Je kan namelijk professioneel foodreviewer worden! OMG.

Professioneel foodreviewen bij Deliveroo
De week is nog maar net begonnen en wij hebben nu al het meest fantastische nieuws. Deliveroo zoekt namelijk foodreviewers om een jaar lang gratis eten te testen! Sounds like de perfecte baan, toch?! Deliveroo noemt het ook wel een ‘rooviewer’: iemand die voor Deliveroo verschillende restaurants wil testen en daar een eerlijke review over schrijft. Kan niet beter als je het ons vraagt.

Wat moet je doen?
Oké, hartstikke leuk dus, dat gratis testen van de fijnste lekkernijen én daar ook nog voor betaald krijgen. Maar zit er ook nog een addertje onder het gras? Dat niet per sé, maar er zijn wel wat voorwaarden. Je moet dus verschillende soorten food testen en dus van alles wat lusten. Vegetariërs en/of veganisten kunnen zich dus helaas niet aanmelden. En nee, alleen de beste fijnproever zijn in pizza is dus niet genoeg girls. Ook moet je jouw mening kunnen vertalen naar een culinair verhaal, in beeld of tekst. Last but not least moet jouw Instagram-account openbaar zijn. Valt mee toch? Klik hier om je aan te melden.

Beeld: iStock