Films & Series

Netflix films: Papillon

Tijd over voor een leuke film? Good news. Twee keer in de week delen wij een filmtip met jou van onze favoriete Netflix films, zodat jij je niet hoeft te vervelen. Geen keuzestress dus, dat scheelt weer een halfuur zappen. De tip van deze week: Papillon.

Netflix films: Papillon

netflix-films-Rami-Malek

Papillon, of terwijl: vlinder. Dit waargebeurde verhaal speelt zich af in een strafkolonie in Frans-Guyana. Een zakkenroller wordt onterecht opgepakt en in een strafkolonie geplaatst waar hij hard moet werken en nauwelijks te eten krijgt. Samen met een valsmunter en een andere gevangene in het kamp bereiden ze een gevaarlijk plan voor om te ontsnappen. Dit gaat natuurlijk niet zo makkelijk. Wat de film nog meer indrukwekkend maakt is dat het gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Één van de acteurs die in Papillon mee speelt kun je kennen van de film Bohemian Rhapsody (het verhaal over Freddy Mercury van de band Queen). Rami Malek speelde Freddy Mercury. De film Papillon komt oorspronkelijk uit 1973, maar is nu verfilmd en in een nieuw jasje gegoten. Verder spelen Charli Hunnam, Eve Huwson, Christopher Fairbank en Roland Møller de hoofdrollen.

✰ Zoek je echt iets totaal anders? Kijk dan even in onze vorige Netflix films artikelen. Houd daarbij ook onze nieuwe Netflix films tips in de gaten! Twee keer in de week delen we ze met ze.

Bekijk hieronder de trailer van de film Papillon.

 

Bron: NetflixNLBeeld: Brunopress