Lifestyle

New music friday: een volledig Nederlandse lijst met onder andere Sarita Lorena en Bokoesam

TGIF! Het weekend staat om de hoek en dat beteken tijd voor een nieuwe new music friday. Elke week zetten wij de tofste releases op een rijtje zodat jij het weekend in kan dansen. Deze week een volledig Nederlandse lijst onder het motto ‘support je locals‘.

New music friday

Sarita Lorena – Lagrimas

Deze half Nederlandse half Portugese track is de nieuwste van Sarita Lorena. Misschien ken jij haar van haar eerdere samenwerking met Ronnie Flex, of haar deelname aan de FunX Talent competitie. Het is zeker de moeite waard om deze latin-queen in de gaten te houden!

Fokke Simons – Haast

Remember Ritse van HNTM? Hij zit nu in een hele toffe groep genaamd Fokke Simons. De guys stonden in het voorprogramma van Maan en zijn goed opweg naar de top. Dit is de perfecte tune om het weekend mee te openen!

LA$$A en Bokoesam – Only Gyal

Opzoek naar een dansbare track met een zomers tintje? Check dat dit nieuwe lied van LA$$A en Bokoesam. Wij krijgen helemaal zin in een kampvuur op het strand na een warme zomerdag!

Big2 – Life Goes On

Wil jij wat rustiger het weekend in? Dan is deze nieuwe single misschien jou ding. De artiest is al lang in de game en kent hem waarschijnlijk van de Opposites of Mario Kartel. Als Big2 op een lied staat is het altijd goed!