News

Zo zien de halfbroer en halfzus van André Hazes Junior er nu uit

André Hazes jr. staat weer vol in de spotlight. Omdat er nogal wat roddels rondom zijn relatiestatus gingen, maar ook om een andere reden. Er is namelijk een documentaire uitgebracht over zijn vader. In de film krijg je privébeelden te zien van het gezin. Wist jij dat André Hazes Senior nog twee kinderen had? Zo zien de halfbroer en halfzus van André jr. er nu uit! 

De halfbroer en halfzus van André Hazes jr.

Als je aan Nederlandse volksmuziek denkt dan denk je aan André Hazes. De zanger is getrouwd geweest met Rachel en uit dit huwelijk zijn Roxanne en André geboren. Deze twee kinderen hebben een super goede carrière in de muziekwereld opgebouwd! Maar wist jij dat André Hazes nog twee kinderen heeft?

De eerder huwelijken van André Hazes

Voordat de zanger een relatie kreeg met Rachel heeft hij nog twee vrouwen gehad. Be prepared, André heeft een ingewikkeld liefdesleven gehad! Met zijn eerste vrouw Annie kreeg hij zijn eerste kind genaamd Nathalie. Dit huwelijk hield geen stand en de twee gingen uit elkaar. De zanger leerde zijn tweede vrouw Ellen kennen en met haar kreeg hij zijn tweede kind genaamd Melvin. Ook deze relatie ging kapot. Daarna leerde hij Rachel kennen en met haar kreeg hij André jr. en Roxanne. 

Nathalie en Melvin

André jr. heeft dus nog een oudere broer en zus. Waarom zien we die nooit? André jr. vertelt dat zijn halfbroer een slechte band had mijn zijn vader. Nadat André senior overleed kreeg Melvin een deel van de erfenis. Hij heeft het geld gelijk overgemaakt naar een goed doel en niets gehouden. Nathalie en André jr. hebben elkaar wel een paar keer ontmoet. De dochter vertelt dat zij naar Spanje is verhuisd om hier een eigen café te openen. Helaas konden wij geen foto van Melvin vinden, maar wel van Nathalie. Zo ziet de halfzus van André jr. er uit!

Ff me nichtje Nathalie Hazes verast in platja d’ aro Spanje wat een super mooie zaak Costa echt heel mooi top dat we…

Geplaatst door Stanley Hazes op Zaterdag 11 juni 2016

View post on Twitter

André Hazes junior

André Hazes jr. is de afgelopen weken volop in het nieuws geweest. Dit komt omdat hij een ingewikkelde relatiestatus had. Heeft hij een relatie met Sarah van Soelen of niet? Uiteindelijk gaf hij tijdens de talkshow Beau toe dat hij gek is op Sarah. De zanger heeft dus eindelijk uitgesproken wat iedereen al dacht. Sarah en André zijn officieel een koppel!

Bron: libelle.nl, ditjesendatjes.nlBeeld: Bruno Press

Must reads 👀