News

Kroegtijgers opgelet: je kunt nu een eigen opblaaskroeg in je tuin zetten

‘Nog eentje dan, nog eentje dan en dan ga ik naar huis…’ Je bent al zolang niet meer naar de kroeg geweest, dat je misschien bent vergeten hoe het ook alweer voelt. Maar niet getreurd, er is hoop. Er bestaat een hilarische oplossing voor het gemis van je stamkroeg: de opblaasbare kroeg voor in je tuin. Need!

Opblaasbare kroeg voor in je tuin

In slechts 15 minuten staat je thuiskroeg en kan je een biertje drinken aan de bar. De opblaasbare ‘Irish Pub’ was eerst alleen in Engeland te koop, maar je kunt het nu dus in Nederland huren!

Allerlaatste drankje

Er zit een voorwaarde aan de thuiskroeg verbonden: je moet ene redelijk grote tuin hebben, omdat het best veel plaats inneemt. Hoe vet is het als je je eigen stamkroeg naar huis kan halen? Met wat biertafels, een houten bar en een geluidssysteem kan jij je eigen feestje maken in je tuin. De pub is geschikt voor ongeveer 50 tot 60 personen. Daarmee moeten we even wachten, maar voor jouzelf en je huisgenootje is de pub ook mega leuk voor een avondje ontspannen. En de allerlaatste drankronde, die bepaal je helemaal zelf. Wij zien alleen maar voordelen!

Prijzen

De prijs liegt er alleen niet om. Inclusief installatie kost deze opblaasbare kroeg 285 euro, maar dan heb je wel wat. dus totdat de kroegen weer open zijn, kun jij even vooruit met je eigen kroeg achter in je eigen tuin.

Lees ook:

★ Jouw favoriete alcoholvrije cocktail: de 7 lekkerste op een rijtje
★ Science says: wie veel alcohol drinkt, wordt vaker door muggen gestoken

Bron: FavorflavBeeld: Unsplash