News

Levy en Sepanta van OnlyFans verwijderd (en dit is de bizarre reden)

Je kan het bijna niet gemist hebben: OnlyFans is hot. Het platform is zelfs zó booming, dat Videoland er een heuse documentaire over maakte. Vooral Levy en Sepanta kwamen hier aan bod. De twee verdienen heel goed aan het platform, maar deze week zijn de twee van OnlyFans verwijderd. En dit is de bizarre reden.

OnlyFans documentaire
Met het platform Only Fans verdient de ene na de andere (reality) ster bakken met geld. Videoland kwam met een documentaire over het wel en wee rondom Only Fans, waaronder Niels en Rosanna van Temptation Island. De populaire accounts van Levy van Wilgen en Sepanta Arya blijken nu verbannen door OnlyFans. De twee verdienden tussen de 65K en 50K per maand (!), maar aan dat avontuur is nu dus een einde gekomen.

Levy en Sepanta van OnlyFans verbannen
Dat Levy en Sepanta van het platform zijn afgekickt, komt waarschijnlijk door de aangescherpte regels vanaf 1 april. Het is niet meer toegestaan om seksuele content te maken met andere personen op jouw account. En dat deden deze mannen, want ze maakten regelmatig samen foto’s en filmpjes. Toch laten de twee het hier niet bij zitten, want ze willen doorgaan. Op Instagram schrijven de twee: “We zijn diep in shock vanwege het feit dat onze OnlyFans-pagina’s zijn verwijderd. Levy en ik hebben hier zo hard voor gewerkt, en nu laten we een hoop fans in de steek. Dit kwam zonder waarschuwing.. We zijn bezig met een eigen website voor onze lieve fans. Als je ons wil spreken en onze privé content wil blijven zien, hebben we in de link in onze bio een gratis Telegram group aangemaakt, waar al 3000 mensen bij aangesloten zijn.”

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Must reads 👀