Food

Veganisten opgelet: Dunkin’ Donuts komt met vegan donuts

Steeds meer mensen kiezen ervoor om veganistisch te eten. Helaas moet je dan wel afscheid nemen van veel snacks die je voorheen graag at. Zo was het tot sinds kort erg lastig om vegan donuts te vinden. Gelukkig voegt Dunkin’ Donuts 42 vegan donuts toe aan de menukaart.

Vegan Dunkin’ Donuts
Wanneer je omringd bent met donuts word je toch meteen vrolijk?! Al die verschillende toppings en smaken geven je zonder twijfel keuzestress. Helaas waren de donuts van het welbekende bedrijf Dunkin’ Donuts nog niet vegan in Nederland. Wij snappen dat veel mensen dit erg jammer vonden. Na veel vraag zijn er nu ein-de-lijk veganistische donuts, ja je leest het goed. Dunkin’ donuts heeft speciaal voor veganistische zoetekauwen verschillende donuts op de menukaart gezet. En jawel, in ons Nederland worden deze als eerste verkocht.

Wil je iets nieuws uitproberen in de slaapkamer? Heb je er weleens aan gedacht om een donut om de penis van je vriend te doen? Lees dit hilarische artikel

View post on Instagram
 

De smaken
Wij hebben speciaal voor jou onze favoriete smaken op een rijtje gezet. Zo heb je alvast een voorproefje, maar wij raden je zeker aan om de donuts snel zelf in huis te halen. Yummy!

Zou jij graag bewuster en gezonder willen eten? Lees dan dit artikel.

Our faves:

♥ Vegan Coconut Island
♥ Vegan Pistace Raspberry
♥ Vegan Strawberry & Crème
♥ Vegan Peanutbutter & Jelly
♥ Vegan Mango passion

Helaas zijn de donuts nu alleen online verkrijgbaar, maar Dunkin’ Donuts belooft dat je ze in mei ook in de winkel kunt vinden. 

Pssst, wist je dat je nu ook KFC kip bitterballen in de winkel kunt kopen? Check dit artikel.

Bron: tagmag.news, metrotime.beBeeld: Unsplash

Must reads 👀