Lifestyle

8x dingen die alleen beste vriendinnen elkaar vertellen


Jij en je beste vriendin zijn ónafscheidelijk van elkaar. Je vertelt elkaar echt álles. Je geheimen zijn veilig bij je bestie en andersom ook! Share dit artikel maar snel met haar of tag haar, want deze dingen zijn zeker herkenbaar voor jullie. Vooral nummer vier is leuk.

1.       Diepste geheimen

Alleen je beste vriendin en je huisdier misschien (maar die kan niet praten) weten je diepste geheimen. Niemand anders weet deze dingen en deze mogen dan ook nooit naar de buitenwereld verteld worden. Jullie nemen elkaars diepste geheimen mee het graf in.

via GIPHY


2.       Roddels

Roddels over bepaalde personen. Je weet soms niet of ‘die ene vriendin’ diegene waarover je roddelt nu wel of niet mag en het is daarom moeilijk om over diegene te roddelen. Maar je beste vriendin is het altijd eens met jou. Het is dus makkelijk om te roddelen over iets of iemand met je beste vriendin.


3.       Seksleven

Dit vertellen jullie aan elkaar om onder andere inspiratie op te doen, maar ook gewoon omdat het leuk is. Hoe het voorspel begon, hoe hij of zij zoent, welke plekjes jij fijn vindt om aangeraakt te worden. Allerlei soorten details komen voorbij in het gesprek wanneer je het hebt over je seksleven.


4.       Eerlijk zijn

Jullie zijn heel eerlijk naar elkaar. Als je vriendin een raar luchtje heeft, dan zeg je het haar ook gewoon. Als je haar kleding niet leuk vindt, dan zeg je het haar. Je kan maar beter eerlijk zijn tegen haar, dan dat ze voor gek loopt toch? En van jou kan ze het gelukkig hebben.


5.       Urenlang twijfelen over een foto

Als je een foto op je socials wil plaatsen dan heb je natuurlijk eerst je vriendin haar mening nodig. ‘Sta ik hier niet raar? Kan dit wel?’ Jullie zullen dan ook een grote mediaverzameling van elkaar op jullie telefoon hebben staan.

via GIPHY


6.       Elkaars crush stalken

Alleen jullie vertellen elkaar op wie je valt en waarom. Het eerste wat jullie dan ook doen, is die persoon op de socials opzoeken en foto’s screenshotten om vervolgens door te sturen naar elkaar. Als er ooit een optie komt zoals ‘*Heeft een screenshot genomen van je foto*’, dan zijn jullie de klos.


7.       Met hoeveel mannen je het bed hebt gedeeld

Ja, dit is nu niet echt een onderwerp waar je het met je moeder of vriend over gaat hebben. Dit is een typisch gevalletje hard lachen met je bestie op de vrijdagmiddag onder het genot van een glas wijn. Of twee 😉

via GIPHY


8.       Dat je heel gelukkig wordt van veel likes en hartjes op je socials

En ze reageert dan ook altijd als allereerste onder je foto’s. ‘Omg, model! My bestie!’

Lees ook:

Ex On The Beach Double Dutch: de eerste aflevering zorgt gelijk voor seks en drama
★ Smullen: met deze high tea recepten zitten jij en je bestie gebakken

Bron: Glamour, BeautifyBeeld: Pexels: Elly Fairytale