News

FOTO: Andre Hazes en Sarah van Soelen voor het eerst samen op Instagram

Het liefdesleven van Andre Hazes heeft pieken en dalen gekend. Iedere week was er wel nieuws over de zanger. Net zoals nu. André deelt namelijk de allereerste foto samen met zijn liefje Sarah van Soelen. In zijn Instagram Stories plaatste hij een videofragment waarop ze lachend te zien zijn. Cute!

Sarah van Soelen en Andre Hazes samen

Andre-hazes-sarah-van-soelen

Bron: @Instagram @Andrehazes

Dat Sarah zeker zijn nieuwe liefde is, dat bevestigde de zanger dinsdag. Tijdens de talkshow van Beau gaf hij aan dat hij gek op Sarah is en dat hij daarmee al te veel had gezegd. Dat bevestigde al heel wat toch? “Ja.. ja.. nee, ja. Ik ben wel gek op dat meisje, ja”, zei André tegen Beau. “Maar ik ben ook geen leugenaar.”

Mogelijke relatie

De relatie met Monique Westenberg is definitief over sinds vorige maand. De relatie met Sarah was nog een beetje geheimzinnig, aangezien Hazes hintte op een mogelijke relatie met de influencer.

Hoe zit het nu met het liefdesleven van Andre Hazes Junior?

In 2014 leerde André de 16 jaar oudere Monique kennen. Zelf hadden de twee niets tegen het leeftijdsverschil, maar mama Rachel Hazes had dat wel. De incidenten binnen het gezin werden er steeds meer. André verbrak het contact met zijn moeder en verliet het ouderlijk huis om achter Monique aan te gaan. In 2016 werd Monique zwanger van de nu 4-jarige Dre Hazes. Het koppel verwelkomde de baby op 27 oktober en vernoemd naar (net als Dre Hazes junior zijn vader) André Hazes. Echter kregen Rachel en zus Roxeanne via de media te horen dat zij oma en tante werden. Monique en André zouden in 2017 op het punt gestaan hebben om uit elkaar te gaan. Althans, dat waren de geruchten. De eerste barsten in de relatie waren hier al zichtbaar.

André en Monique Westenberg
André zou in de buitenwereld vrolijk overkomen, terwijl Monique dat thuis anders ervaarde. “Thuis is hij het tegenovergestelde van hoe hij is op social media. Alles is hem op dat moment te veel, zelfs de honden. Op sommige dagen lijkt het alsof ik er niet eens toe doe.” In april 2018 ging het koppel uit elkaar. Het drukke schema van André bleek de boosdoener. Maar André bevestigde dat zij uit elkaar zouden gaan en niet meer bij elkaar zouden wonen om goede vrede te houden en lief voor elkaar te blijven. Monique was minder enthousiast: “De tijd zal het leren. Maar ik geloof niet in een ultimatum. Ik ga niet een halfjaar zitten wachten. Ik hoop alleen dat die kleine daar verder niet onder gaat lijden.” Toch kwamen de twee bij elkaar en gaven ze elkaar een tweede kans.

André en Bridget Maasland
Eind 2019 braken de twee weer met elkaar. Deze keer definitief. Maar André kwam al snel weer in het nieuws dat hij een nieuwe liefde in zijn leven had: Bridget Maasland. De liefde tussen dit koppel was groot. “Misschien wordt dit wel het mooiste avontuur ooit”, schreef zij op Instagram. Dit hield niet heel lang stand en ze gingen 17 februari 2020 alweer uit elkaar. André kondigde ook weer aan samen te zijn met Monique eind februari. Diezelfde maand dus! De twee leken onafscheidelijk, maar niets is minder waar. Op10 maart 2021 kondigde het koppel weer aan uit elkaar te zijn. vervolgens deelde André dus op Instagram het allereerste kiekje met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen op 10 april 2021.

Lees ook:

Eindelijk! André Hazes vertelt de waarheid over Sarah van Soelen “ik ben gek op dat meisje”
Oh oh: André Hazes viert Pasen met familie van Soelen én ex Monique

Bron: RTL Boulevard, HLNBeeld: Brunopress