News

Gek op speciaalbier? Kasteel Rouge komt met eigen ijssmaak

Houd je van Kasteel Rouge? En van bier? Mooi, want dan hebben we goed nieuws voor je. Het biermerk komt met speciaal Kasteel Rouge ijs op de markt. En je kunt deze gewoon in het vriesvak in de supermarkt vinden!

Kasteel Rouge als ijssmaak

De smaak zal  Vanilla Cherry Kasteel Rouge heten. Oeh, dat klinkt al luxe. Yum! Het ijs is een mix van vanilleijs met het speciaalbier Kasteel Rouge (zit er al een vijf in de klok?) en een summer twist van kers met overheerlijke stukjes witte (ofcourse) Belgische chocolade.

LiQ ijs

Bron: @LiQ

Kasteel Rouge

Kasteel Rouge staat bekend om zijn kersensmaak. Het is daarom niet gek dat veel vrouwen gek zijn op dit biertje. Het bier komt uit België en logisch dus dat hett gemixt wordt met Belgische chocolade. Twee delicatessen uit ons buurland, samen in een potje. 

Samenwerking met LiQ

De brouwerij gaat samenwerken met LiQ uit Harelbeke. Why? Zij maakten al eerder ijssmaken met amaretto, bourbon, prosecco en whiskey. Klinkt als een logische samenwerking. Vanhonsebrouck koos voor deze samenwerking met LiQ, omdat zij duurzaam te werk gaan. Alle cup-verpkakkingen (waar het ijs in zit verpakt) zijn gemaakt van biologisch materiaal. Het is dus niet alleen lekker ijs, maar ook nog eens duurzaam!

via GIPHY

Waar kun je het Belgische speciaalbier kopen?

Heb je er al zin in? Wij wel. Je kan het ijs nu alleen nog in België kopen bij Colruyt, Spar, Delhaize en binnenkort Prik&Tik. Hopelijk ligt het ijs binnenkort ook in Nederland in de supermarkten, want wat klinkt dit goed.

Lees ook:

Oh my! De Boer’n yoghurt met Licor 43 is back en we love it
Boswandeling Pink is de nieuwe variant van Boswandeling (en dit wil je proeven)

Bron: HLNBeeld: Unsplash

Must reads 👀