Fashion

Sneakerheads opgelet! 7x de tofste merksneakers onder de 100 euro

Sneakers zie je overal terug. Bij je zusje, je moeder of je favoriete celeb. Iedereen rockt deze schoenen en ze zijn dan ook in heel veel verschillende soorten te krijgen. Het liefst wil jij waarschijnlijk de OG Jordans. Helaas zijn deze schoenen super duur. Wij hebben voor jou de tofste merksneakers onder de 100 euro opgezocht!

Merksneakers onder de 100 euro

Vans Sk8-Hi Tapered wit-beige

Als je opzoek bent naar toffe sneaker moet je een keer de Vans-website doorzoeken. Het merk heeft hele vette schoenen en vaak zijn ze helemaal niet zo duur. Check bijvoorbeeld de Sk8-Hi lijn zoals deze toffe schoen!

Vans Sk8-Hi Tapered wit-beige voor €85,-

Nike SB Zoom Stefan Janoski RM

De Nike Janoski lijn is ook de moeite waard om een keer te bekijken. Deze schoenen zijn gemaakt in samenwerking met de skateboarder Stefan Janoski. Officieel zijn het ook skateschoenen, maar je kan ze ook gebruiken als perfecte basic sneaker!

Nike SB Zoom Stefan Janoski RM voor €58,60

Adidas Originals Pharrel Williams Tennis HU

Adidas bracht een paar jaar geleden de HU lijn uit in samenwerking met Pharrel Williams. Deze schoenen heeft een sok-constructie aan de bovenkant wat helemaal hip is. Deze constructie zie je onder andere terug bij Balenciaga! Snel even checken dus!

Adidas Originals Pharrel Williams Tennis HU voor €85,-

Converse Chuck Taylor All Star

Dit is misschien wel de populairste merksneaker onder de 100 euro en wij snappen helemaal waarom! De All Stars zijn super tijdloos en met alles te combineren. Zeker de moeite waard om toe te voegen aan jouw sneakercollectie.

Converse Chuck Taylor All Star voor €56,99

Nike Air Force 1 Shell – Neon Groen 

Wil jij een super opvallende sneaker die er fashionable uitziet? Bekijk dan de Nike Air Force 1 Shell eens in neon groen. Het is een uitdaging om hem te stylen, maar als het lukt zie jij eruit als een unieke fashionista! Helaas is de schoen alleen in grote maten beschikbaar dus lucky you als je een grote maat hebt. Tip: schoen te groot? Leg dan een zooltje in je sneaker.

Nike Air Force 1 Shell in neon groen voor €89,99

Puma RS-X Mesh Pop

Voor de liefhebbers van kleurrijke dad-sneakers hebben we deze toffe schoen gevonden. Hij is in super veel verschillende kleurencombinaties te krijgen dus er zit voor iedereen wat bij!

Puma RS-X Mesh Pop voor €82,-

Reebok Club C 85

Deze schoenen hebben een simpele, maar toch hippe uitstraling. Het geeft ons een vintage gevoel. Dat komt omdat de sneaker niet helemaal wit is. Dit is een super leuke sneaker om bij een zwarte baggy jeans te dragen!

Reebok Club C 85 voor €68,90

Heb jij meer sneaker-inspiratie nodig? Lees dan ook:

– 20 x sneakers waarmee je deze lente gaat rocken

– Dit zijn onze favoriete witte sneakers voor het voorjaar van 2021

Beeld: Unsplash: Liberty Ann

Must reads 👀