News

Wil je doen: je kunt nu op vakantie met alpaca’s (en het is mega cute)

Er zijn maar weinig dieren waar wij zo gelukkig van worden als van alpaca’s. Alleen al het kijken naar video’s van deze schattige beesten: wij zijn er uren mee zoet. Hoe leuk is dan ook dit nieuwtje! Wij ontdekten dat je een huisje kunt huren, mét alpaca’s! Best of both worlds dus. Lees je mee waar dit huisje te vinden is?

Vakantiehuisje met alpaca’s: het kan hier

Geef ons een weide met een kudde alpaca’s en je bent ons kwijt omdat we hysterisch tegen de beesten aan het kirren zijn. Eerder schreven wij al over de mogelijkheid van slapen tussen de alpaca’s en over een heuse alpaca mannenkalender, maar de vreugde over deze schattige beestjes is nog niet bekoeld. Toen wij ontdekten dat er een huisje bestaat waar je kan vakantievieren mét alpaca’s, waren wij dan ook hooked. We delen het pareltje graag met jullie! Het is echt dé meest geweldige vakantie die je je maar kunt wensen. Nu lijkt een vakantie in eigen land niet eens zo heel erg meer. Heerlijk relaxen in een luxe huisje én knuffelen met alpaca’s, wat wil je nog meer. Je huisje staat middenin een veld met alpaca’s. Te cute!

Drenth’s huisje met alpaca’s
En waar staat dat enige huisje met de pluizige dierenvriendjes dan, horen we je denken? Juist, in Drenthe dus! Je hebt er huisjes te huur tussen de vier en zes personen, maar dan heb je ook wat. Het huisje is lekker ruim en vanuit daar heb je uitzicht op de weide met maar liefst 30 schattige alpaca’s! Dream. Ook is het mogelijk om een stalovernachting te boeken, waarbij je dus slaapt tussen de pluizige vriendjes. Verder kun je een alpaca-rondleiding krijgen of er zelfs een voeren! Wij weten wel waar we komende zomer te vinden zijn… Je boekt het huisje hier.

Bron: FemFemBeeld: iStock

Must reads 👀