Lifestyle

Als je lover deze dingen doet, dan weet je dat jullie meant to be zijn

Het kan zijn dat jij nu een lover hebt, maar je toch jezelf afvraagt of diegene wel echt dé ware is. Als je 100% zeker weet dat hij of zij een blijvertje is kan je toekomst plannen gaan maken, maar anders is dat niet handig en dan kan je jezelf alleen maar kwetsen. Voldoet jouw lover aan de volgende 10 dingen? Dan is de kans heel groot dat ‘ie een blijvertje is…

❥ Hij of zij zegt dat hij van je houdt
Dit is misschien wel een van de grootste stappen die je kan zetten in een relatie en ook een van de eerste. We hebben het natuurlijk over het L-woord. Als een persoon jou de liefde durft te verklaren is het meestal wel een blijvertje, maar uiteraard moet dit wel gemeend zijn! ‘I Love You’ tegen iemand zeggen is niet zomaar iets…

❥ Jullie hebben dezelfde toekomst plannen
Tsja als je lover echt een blijvertje blijkt te zijn kan je pas echt gaan nadenken over de toekomst. Soms kan het best stressvol zijn om je te gaan focussen op je toekomst, dus doe dat dan ook op jullie eigen tempo. Elkaar aan het lijntje houden is niet de bedoeling van een relatie. 

❥ Diegene durft zich kwetsbaar op te stellen
Als jullie je allebei kwetsbaar op durven te stellen is de relatie vaak heel sterk. Zeg ook vooral tegen elkaar wat jullie dwars zit.

❥ Hij/zij onthoudt alles wat je zegt
Ook al heb je het maar één keer heel snel gezegd, je liefje slaat alles op wat je zegt en luistert dus ook altijd heel aandachtig naar je.

❥ Je liefje wilt je voorstellen aan de ouders
Wow! Iemand voorstellen aan je ouders doe je ook niet zomaar. Als diegene wilt dat jij the parents ontmoet is dit een goed teken.

❥ Zelfs op je lelijkste momenten vindt je lover je knap
Of je nou mega vet haar hebt, geen make-up draagt, of wallen van hier tot de andere kant van de wereld hebt maakt niet uit. Je schatje vindt je op elk moment van de dag mooi en zegt dit ook altijd tegen je. Zelfs als je slaapt of wakker wordt met allemaal afdrukken van je kussen op je gezicht. 

❥ Jouw familie en vrienden zijn gek op je liefje
Soms hebben jij en je lover nou eenmaal een iets andere planning. Jullie vinden dat prima, maar jouw familie vindt het toch altijd wel heel jammer als je lover niet mee komt. Ze zijn namelijk heel gek op diegene. Dat geldt ook voor je vriendinnen, want als ze jouw uitnodigen vragen ze altijd meteen: ‘komt je lover ook gezellig mee?’

Beeld: iStock