Food

Om bij weg te smelten: Lidl heeft nu Toblerone lavacakejes in de schappen liggen

Er komen steeds meer samenwerkingen tussen onze favorieten snacks. De supermarkt Lidl komt nu met een nieuwe heerlijke zoete snack. Namelijk een combinatie tussen Toblerone chocola en een lavacakeje. Hoe lekker klinkt dit!

Toblerone lavacakejes van de Lidl

Tegenwoordig zijn er steeds meer samenwerkingen tussen bedrijven en onze favoriete snacks. Zo kwam Bailys met een eigen ijssmaak, HEMA heeft een tompouce vlaai en Katja heeft nu biggetjes ijs! Naast al deze lekkere nieuwe creaties brengt Lidl nu ook wat nieuws uit. Namelijk Toblerone lavacakejes.

Smeltende Toblerone verpakt in een cakeje

Een lavacakeje is de hemel voor elke chocolade lover. Als je het cakeje openbreek in het midden druipt er namelijk warme gesmolten chocolade uit. Hmmm! Nu heeft iemand bedacht om warme smeltende Toblerone in een cakeje te doen en diegene is een waar genie. Wij smelten al weg bij de gedachten van dit lekkere zoete cakeje.

Waar en wanneer te koop?

De Toblerone lavacakejes zijn vanaf donderdag 8 april 2021 te koop bij vrijwel elke Lidl. Voor twee euro vijftig haal je zo’n lekker gebakje in huis. Ruim de paaseitjes maar weer op en geniet van deze yummy gebakjes!

View post on Instagram
 

Bron: upcoming.nlBeeld: istock