Food

Tompouce lovers opgelet! Albert Heijn verkoopt nu tompouce donuts

Wie houdt er nou niet van een goede tompouce? Wij hebben nieuws voor alle liefhebbers van dit typisch Nederlandse gebakje. Albert Heijn heeft namelijk tompouce donuts in de schappen liggen. Best of both worlds dus!

Tompouce donuts bij de Albert Heijn

De tompouce is een typisch Nederlands gebakje wat vooral wordt gegeten met Koningsdag of Koninginnendag. Gelukkig liggen de zoete snacks het hele jaar door in de schappen van de supermarkten. De queen van de tompouce is toch wel de HEMA. Hollandser dan een HEMA-tompouce kan je het niet krijgen. De keten heeft naast een gebakje ook tompouce vlaai, tompouce ijskoffie en een luxe chocolade tompouce in de winkel liggen.

Tompouce in de vorm van een donut

Naast al deze lekkere variaties komt Albert Heijn met een nieuwe manier om een tompouce te serveren. In de vorm van een donut! Het is dus een donut die is gevuld met geel bakkersroom en het herkenbare roze glazuurlaagje zit natuurlijk ook om de donut heen. Het enige nadeel is dat het nu nog moeilijker wordt om dit gebakje te eten…

Waar te krijgen?

De tompouce donuts liggen in het taartenschap van bijna elke Albert Heijn. Voor twee lekkere grote tompouce donuts betaal je drie euro vijftig. Ultiem genieten!

Beeld: istock