News

Eindelijk! André Hazes vertelt de waarheid over Sarah van Soelen “ik ben gek op dat meisje”

Het mysterie tussen André Hazes en Sarah van Soelen is eindelijk opgelost. Na wekenlang speculeren hebben we antwoord op de vraag: is Sarah van Soelen de nieuwe liefde van André Hazes. Het antwoord is…ja!

André Hazes en Sarah van Soelen zijn officieel

De roddels over André Hazes en Sarah van Soelen vlogen je de afgelopen weken om de oren. Wij hebben even een samenvatting gemaakt. Het ging uit tussen André en de moeder van zijn zoontje Monique. Vervolgens werd de zanger erg veel gespot met influencer Sarah van Soelen. Daarna pleitte André dat hij geen relatie met haar heeft, maar hij sloot het niet uit. Later bleek dat André bij Sarah was ingetrokken en noemde hij haar een ‘heerlijk Rotterdams wijf’. Als klap op de vuurpijl uploadde Sarah een super lief kiekje met haar mogelijk nieuwe vriend en vierde ze samen Pasen. Voor ons was het al duidelijk, de twee zijn in love. Maar dit hebben ze beiden nooit bevestigd, tot nu…

“Ik ben gek op dat meisje”

André schoof samen met Jeroen van der Boom aan bij de talkshow Beau. De twee waren uitgenodigd om over de jubileumeditie te praten van Holland zingt Hazes. Beau kon het niet laten om toch even over het liefdesleven van Dré te vragen. De presentator vraagt “Je zet het zelf op Instagram, dus dan voel ik de gelegenheid om de vraag te stellen. Is dit een hele goeie vriend, of is dit je schoonvader?” Hij verwijst naar de foto die André met Pasen op Instagram zette. Als deze vraag wordt gesteld geeft de zanger twijfelend antwoord. “Het is zeker een hele goede vriend…en uhm…ik kan het ook heel goed met zijn dochter vinden.” Beau vindt dit antwoord niet duidelijk genoeg en vraagt concreet of Sarah zijn nieuwe liefde is. “Uhm, ja…ja ik ben wel gek op dat meisje”, antwoordt de leef-zanger. Eindelijk is het mysterie opgelost en wat zijn ze lief samen!

View post on Instagram
 

André en Monique

Als laatste is Beau benieuwd naar de band tussen André en Monique. De twee hebben namelijk samen Pasen gevierd en ze hebben een heel schattig zoontje. “De band die wij nu hebben, daar teken ik echt voor als we dat zo mogen houden”, antwoord de zanger. Hij wil niet verder ingaan op de vragen over zijn ex. “Het is ook een stukje respect. Dus eigenlijk vind ik dat ik nu al te veel zeg, maar ik ben ook geen leugenaar.” André heeft inderdaad nooit gelogen, maar telt ontkennen ook? Gelukkig kunnen de twee nu open en eerlijk zijn over hun relatie. Ben je benieuwd naar het hele fragment? Check dan de video hieronder!

View post on Twitter

Beeld: Bruno Press