News

Oh oh: André Hazes viert Pasen met familie van Soelen én ex Monique

André Hazes en Sarah van Soelen, dit koppel (?) is het mysterie van de afgelopen maanden. Zijn de twee nou wel of niet samen? De zanger blijft het ontkennen en de influencer houdt wijs haar mond. Pasen ligt achter de rug en dit is een feestdag die vaak wordt gevierd met familie. Daarom sluit André aan bij de paasbrunch van Monique én Sarah…

André Hazes vier Pasen met twee gezinnen

De relatiestatus van André Hazes lag de afgelopen maanden onder de loep. Na zijn breuk met Monique brengt hij namelijk heel veel tijd door met influencer Sarah van Soelen. Volgens de zanger is het gewoon een vriendschap, uhu… Beide partijen hebben nog niets bevestigd, maar de twee wonen wel al samen in een huis. Ook is André meerdere malen te spotten op de Instagram-page van Sarah en maakte de twee een erg romantische foto.

Pasen bij Sarah

Op Eerste Paasdag schoof André aan bij de familie Van Soelen. Hij plaatste deze leuke foto op Instagram met Rudolf, de vader van Sarah. Onder de foto schrijft de zanger ‘Don’t worry, be hoppy.🐇’. Onder de foto reageert Sarah met ‘toppertjes’. 

View post on Instagram
 

Pasen bij Monique

Monique heeft het zwaar met de break-up, maar dit betekent niet dat kleine Dré zijn vader niet mag zien. André schoof op Tweede Paasdag aan bij zijn ex voor een paasbrunch. Na de brunch zijn de twee mannen paaseieren aan het schilderen. Super cute!

View post on Instagram
 

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀