Lifestyle

Yes. Deze Instagram accounts moet je volgen als je inspiratie wil opdoen voor je feed

Altijd al een stralende feed willen hebben op je Instagram account, maar nooit de inspiratie kunnen vinden? Wij hebben de oplossing voor je. Hieronder staan een aantal Insta-accounts die je kan volgen om wat inspiratie op te doen.

★ @Queenofjetlags (Noor de Groot)

This woman. Haar feed is echt een kunstwerk. Haar omgeving matcht altijd met haar outfit en wat zijn we fan van haar account.

Voordat je niet meer kon reizen vanwege Corona, vloog Noor de hele wereld over. Haar foto’s zijn dan ook vaak genomen in bekende city’s.

View post on Instagram
 

★ @Carlaypage

Carlay is een interieur fotograaf en ook interieur designer. Haar Instagram staat dan ook vooral vol met interieur. Maar alles staat zo goed bij elkaar en de kleuren maken het alleen nog maar mooier. Vooral wit en beige zijn de kleuren op haar account.

View post on Instagram
 

★ @Thisisglamorous

Een kleine disclaimer bij dit account: niet alle foto’s zijn van haar. Maar dat maakt het account er niet minder mooi op. Ook zij kiest haar foto’s precies goed uit.

View post on Instagram
 

★ @Mandykelloggrye

Haar kleurrijke pagina is zo leuk om naar te kijken. Ze maakt vrolijke foto’s die jij ook kan maken als je een beettje creatief bent.

View post on Instagram
 

★ @Kristinjonesy

Kristin deelt haar leven in beige foto’s. Haar lieve gezin staat er ook vaak op. Wil je inspiratie op doen voor je eigen feed? Dan moet je Kristin zeker even volgen.

View post on Instagram
 

Lees ook:

Temptation-Sonny is weer verliefd: “Ik zie haar elke dag”
Deze 10 dingen doe je allemaal terwijl je een online college kijkt/les volgt

Bron: The Social Goog GirlBeeld: Pexels