News

Channah en Quentin krijgen een realityserie waarin ze verhuizen naar Curaçao om een B&B te openen

Het Tempa-koppel Quentin en Channah is regelmatig op het zonnige eiland Curaçao te vinden. De twee hebben het er zó naar hun zin, dat ze er een eigen realityserie krijgen. En de eerste aflevering staat erop!

Regelmatig zitten Channah en Quentin op Curacao en dat leverde wel wat kritiek op tijdens coronatijd (Temptation-Channah en Quentin zijn op vakantie op Curaçao en iedereen is not amused). Maar het stel zit er nog wel even lekker. Ze gaan er zelfs naar toe verhuizen! En dat allemaal tijdens een heuse reality-serie dat Videoland gaat filmen. In ‘De Koertjes op Curaçao’ volgen we hoe het stel verhuist naar het eiland en op zoek gaat naar een geschikte bed en breakfast.

Het hele avontuur is namelijk vastgelegd in een gloednieuwe realityserie: De Koertjes naar Curaçao. “Ons grootse avontuur staat voor de deur: wij jagen onze droom na en emigreren met het hele gezin naar Curaçao. Hier gaan wij op zoek naar de perfecte locatie om onze eigen B&B te beginnen!”, lieten Channah en Quentin eerder enthousiast weten.

Toekomst op Curaçao

Channah en Quentin denken al langer over een zonnige toekomst op Curacao. Quentin plaatste namelijk in zijn story op Instagram: ‘Vaak mezelf afgevraagd wat ik eigenlijk in Nederland doe.. Time to make that change.’ Ook Channah plaatste niet lang geleden een foto van zichzelf bij de gekleurde huisjes in Willemstad. “Altijd als ik in Willemstad ben, wil ik toch weer even deze foto op de brug. De gekleurde huisjes blijf ik het aller leukste vinden! Quen en ik hadden het er vandaag over, als we hier zouden wonen welke kleur we ons huis dan zouden verven. Welke kleur zouden jullie kiezen?”

Reden om te verhuizen

Het speelt ook wel mee dat Quentin een dochtertje heeft (uit een eerdere relatie) die op Curaçao woont. Gaan we de Temptation-stars nog wel in Nederland zien of gaan ze over ene tijdje verhuizen naar het zonnige Curaçao?

Quentin Instagram

Zie ook:

Monica Geuze blijkt al twee borstvergrotingen te hebben gehad: “Ik was echt niet blij”

Bron: Love RealityBeeld: Brunopress