News

Monica Geuze blijkt al twee borstvergrotingen te hebben gehad: “Ik was echt niet blij”

Monica Geuze is één van de bekendste vloggers van heel Nederland. Deze bezige bij ziet er prachtig uit, maar elke vrouw heeft wel bepaalde onzekerheden. Monica’s onzekerheid waren haar borsten. Daarom heeft zij twee borstvergrotingen laten doen. In haar nieuwe boek vertelt ze er openhartig over.

Monica Geuze heeft twee borstvergrotingen gehad

Monica Geuze deelt in haar nieuwe boek ‘Unreleased’ verschillende persoonlijke foto’s. Dit zijn niet de perfecte plaatjes die op Instagram belanden, maar de rauwe kiekjes uit het leven van Monica. Ook deelt ze in de boek een bijzonder verhaal, namelijk het verhaal over haar borstvergroting.

Verschillende plastische ingrepen

De beautyqueen is niet vies van een plastische ingreep. Dit wist iedereen nadat zij haar (nogal heftige) lipfillers zette. Nu vertelt Monica eerlijk dat zij wel meer aan zichzelf heeft laten doen dan alleen haar lippen (waar ze overigens spijt van heeft). Monica heeft haar kaak laten sculpen en ze heeft twee borstvergrotingen laten doen. Wow, dit heeft ze nooit verteld! In haar boek legt ze uit waarom zij haar borsten liet vergroten. Vanaf jongs af aan was Monica al onzeker over haar borsten. Ze heef een magere bouw. Terwijl alle meiden om haar heen curves kregen liep de vlogger nog rond in HEMA-topjes. Op een gegeven moment werd haar onzekerheid een obsessie. Toch durfde ze nooit de stap te nemen om een arts te benaderen. Na lang twijfelen en veel research besloot ze toch de stap de nemen.

View post on Instagram
 

Monica Geuze over haar borstvergroting

Monica ging onder het mes en haar borsten werden een bescheiden maatje groter. Na een tijdje begonnen ze pijn te doen en de influencer vroeg zich af of er wat mis was gegaan. Gelukkig ging alles goed, maar haar borsten waren gevoelig omdat ze zwanger bleek te zijn! Na de bevalling van Zara-Lizzy kreeg Monica weer last van haar borsten. Ze vertelt: “De stuwing begon en mijn borsten werden keihard en pijnlijk […] Toen mijn melkproductie stagneerde nam het volume van mijn borsten af en werd het steeds meer loshangend vel versierd met striae. Je kunt je voorstellen: ik was niet blij.” De huis rondom haar borsten was zo ver opgerekt dat haar implantaten draaiden als ze voorover leunde. Auw!

Tweede operatie

Helaas kon de arts niet gelijk haar borsten corrigeren. Pas is 2019 was dit mogelijk. In de week dat het nieuws van haar break-up met Lars naar buiten kwam ging ze voor een tweede keer onder het mes. Nu zien haar borsten er weer prachtig uit (mogen we dat zo zeggen?). Iedereen moet wel eens dealen met onzekerheden, zelfs de grootste sterren. Eerlijk? Wij zijn allemaal wel een beetje jaloers op het mooie uiterlijk van de vlogger. Toch is het goed om altijd te onthouden dat niemand perfect is!

via GIPHY

Bron: cosmopolitan.comBeeld: Bruno Press