News

Mocro Maffia-Bilal heeft spijt: “Het was een uit de hand gelopen grap”

Bilal Wahib is opgepakt omdat hij een 12-jarige jongen uitdaagde om zijn piemel te laten zien in een Instagram-livestream samen met Oussama Ahammoud. De video gaat het hele internet over en heel veel mensen vinden het schandalig dat de acteur nog op vrije voeten is.

Bilal Wahib heeft spijt van zijn acties

Het kan je niet ontgaan zijn dat Bilal Wahib onder vuur ligt, nadat Bilal Wahib samen met Oussama Ahammoud een 12-jarige jongen vroegen om zijn piemel te laten zien. De gevolgen voor beide Mocro Maffia-acteurs zijn enorm. Videoland en Namam (hun management) hebben aangekondigd dat zij niets te maken hebben met de acties van de acteurs. Ook verschillende BN’ers spreken zich uit over de zaak. De Instagram-accounts van Bilal en Oussama zijn ook offline.

Oussama Ahammoud

Oussama Ahammoud zegt niets te maken te hebben met de actie van zijn vriend. “Het is een uit de hand gelopen grap. Ik kan er niets aan doen dat zoiets gebeurt.” Ook zegt Oussama dat hij er niet vanuit ging dat de jongen daadwerkelijk zijn piemel zou laten zien. “En dan laat die malle zijn lul zien op een fucking live bro, dat doe je toch niet.” De acteur zegt dat hij graag in gesprek wil met de jongen. “Ik heb niet eens iets gedaan, maar ik ga het goed met hem maken.” 

Bilal Wahib

Vooral Bilal krijgt het zwaar te voorduren. Dit komt omdat Bilal degene is die heeft gevraagd of de jongen zijn piemel wil laten zien voor geld. TopNotch, BNNVARA en NPO Zapp hebben gebroken met Bilal. Ook hebben Bas Smit en Ronnie Flex alle foto’s met de acteur van hun Instagram-account verwijderd. Na een politieverhoor is de artiest nu weer op vrije voeten. Er zijn geen aangiften gedaan tegen hem. Veel mensen zijn het hier niet mee eens. Er zijn zelfs Telegram-groepen opgericht met als doel om Bilal te pakken.

“Hij heeft veel spijt”

De advocaat van Bilal geeft een reactie aan RTL Boulevard: “Hij heeft geprobeerd om een grap te maken met een vriend van hem met wie hij live was. Daar is een jongen in betrokken geraakt. Een domme grap waar hij ontzettend veel spijt van heeft. Hij vindt het vreselijk dat er afstand van hem wordt genomen, zonder dat daar een gesprek over is gevoerd.”

Talkshow Beau

Bilal is te gast bij de talkshow Beau, maar dit valt niet in de smaak. Op Twitter gaat heel Nederland los. Vele vinden het schandalig dat de acteur nog een podium krijgt. Ook zijn mensen boos op Beau. “De talkshow moet dit incident niet gebruiken voor goede kijkcijfers”, wordt er getweet. Dit incident gaat beide acteurs nog lang achtervolgen.

Bron: RTL BoulevardBeeld: Bruno Press