News

Shop ’till we drop: het duurste winkelcentrum van de Benelux is nu open

Ben jij een echte shoppingaddict? Dan hebben we leuk nieuws voor je. Nederland heeft een luxe winkelcentrum geopend in Leidschendam. Het is het duurste winkelcentrum van heel de Benelux. Met wie zou jij hier graag heen willen?

Winkelcentrum Westfield

De naam van het winkelcentrum: Westfield Mall of The Netherlands. Dat klinkt alleen al luxe. Als je moeilijk kan kiezen zal het nog wel is lastig kunnen worden voor je, want er zijn in het winkelcentrum 180 verschillende winkels te vinden. What?! De opening ging dit jaar wat anders, vanwege de huidige omstandigheden. Maar je kan er dus wel al winkelen. Wil je een middag shoppen, dan zal je een tijdslot van vier uur moeten boeken. En helaas zijn de restaurants en de bioscoopzalen nog even dicht.

View post on Instagram
 

Hoe groot is het?

De totale oppervlake is zo’n 117.000 vierkante meter. Genoeg ruimte dus. Dit winkelcentrum is volgens Bart van Twillert, directeur Nederland bij URW, een bestemming voor shopaholics. En dat snappen we met 180 winkels. Je kunt de grootte vergelijken met ongeveer 23 voetbalvelden.

Soorten winkels

Onder het golvende dak wat het gebouw heeft vind je onder andere 15 supermarkten en delicatessen, 70 kleding- en schoenenwinkels, waaronder Bershka, Guess, Guts & Gusto, persoonlijke verzorging verkopers als Ici Paris, Holland & Barret, schoonheidssalons, reisbureaus, interieurwinkels als Goossens en Maison Berger Paris, speelgoedwinkels en zelfs een bioscoop! Middagje shoppen? Wij denken dat je daar wel een nieuwe outfit scoort.

Bron: Westfield, Man-ManBeeld: Unsplash