News

Super zoet: André Hazes deelt eerste selfie met (liefje?) Sarah van Soelen

André Hazes stond de afgelopen maanden weer volop in de schijnwerpers. Niet om zijn nieuwe muziek, maar omdat zijn liefdesleven onder de loep wordt genomen. Hij trekt wel heel veel op met zijn “goede vriendin” Sarah van Soelen. Op deze foto lijk het meer dan alleen een vriendschap…

André Hazes en Sarah van Soelen delen een innige foto

André Hazes en Sarah van Soelen is het koppel waar iedereen het over heeft. Hoe zit het nou echt tussen hen? André verbrak de relatie met zijn verloofde Monique. Hierna is hij gelijk uit haar huis vertrokken en bij Sarah ingetrokken. In een Instagrambericht legt de zanger uit dat hij geen relatie heeft met Sarah en de twee goed bevriend zijn. Toch sluit hij een toekomstige fling met de influencer niet uit. Blijkbaar zitten we al in de toekomst…want dit kiekje verscheen plots op Instagram.

De foto van Andre Hazes en Sarah van Soelen

Natuurlijk was roddelkoning Fawry not Sawry er als de kippen bij. Hij repostte de story van André en schreef erbij: ‘Sarah en Andre dit lijkt mij meer dan vriendschap’. Wij hebben het plaatje nog even goed bekeken en het is wel een erg innige foto voor een gewone vriendschap. Oordeel zelf maar!

Bron: Instagram @fawrynotsawry

Op de stories van Sarah

Sarah verscheen met deze foto in de story van André, maar het gebeurt ook andersom. De zanger in de story van Sarah. Onder andere op een video waarin te zien was dat de influencer gezellig met haar vriendinnen aan het tafelen was. André was getagd in dit bericht en verscheen even in beeld. Hmm…interessant. 

Tegenstrijdige signalen

André heeft nog niet bevestigd dat de twee een koppel zijn. Hij geeft nogal tegenstrijdige signalen. Eerder zei hij dat Sarah een goede vriendin is en dat er geen seksueel contact is tussen de twee. Later zegt hij wel dat ze een ‘leuk wijf’ is en dat ze een goede vrouw zou zijn. Snap jij het nog? Wij ook niet!

Fawry deelt regelmatig sappige gossip. Zo deelde hij ook de uitgelekte deelnemers van het nieuwe seizoen EOTB. Benieuwd wie het zijn? Check het hier!

Beeld: Getty Images