News

Love Island-ster Molly Mae tekent een deal en verdient in één keer 1 miljoen

Ben jij een echte Love Island fan? Dan volg jij vast een van de deelnemers van Love Island UK op Instagram. Doordat de oud-deelnemers zo veel volgers hebben komen er ook een aantal toffe deals op hun pad. Molly Mae Hague heeft zo’n deal getekend en het is voor een heel groot bedrag!

Love Island-Molly Mae tekent een deal voor 1 miljoen

Love Island-deelnemers vinden naast hun ware liefde ook vaak de fame. Molly Mae is een van de deelnemers die nu rondkomt van Instagram en TikTok. Ook haar vriend Tommy Fury heeft het goed voor elkaar. Dit powerkoppel won Love Island en naast de liefde hebben ze ook het influencer-leven gevonden. Eerder kochten de lovebirds al een huis van 1,3 miljoen. Ook lekte uit hoeveel een Instagramfoto van de Love Island-ster kost. Molly krijgt ongeveer 13.000 euro per post! Hiermee is zij een van de best betaalde Love Island-sterren, maar er is meer. Recent tekende ze een deal voor 1 miljoen euro.

Samenwerking met bedrijven

Als influencer verdien jij je geld door samenwerkingen aan te gaan met bedrijven. Dit heeft Molly Mae gedaan met het kledingmerk Pretty Little Thing. Sinds 2019 werken de twee al samen. In het eerste contract kreeg Molly al een half miljoen euro. Het bedrijf wil de samenwerking behouden dus PLT pompt nog meer geld in de influencer. De nieuwste deal is ongeveer 1 miljoen euro waard! “Molly is erg benieuwd naar wat Pretty Little Thing met haar van plan is in de toekomst. Ze is één van de best verkopende ambassadeurs van het merk, en is dankbaar dat de kledinglijn blijft investeren in haar”, aldus een woordvoerder namens haar in The Sun.

View post on Instagram
 

TikTok

TikTok is zó populair geworden dat influencers ook via dit platform geld kunnen verdienen. Verschillende Love Island-sterren doen dit al. Onder andere Molly Mae verdient haar geld hiermee. Maar Luke Trotman is de TikTok-king. Hij verdient ongeveer 879 pond per TikTok-post. Misschien toch maar een carrière switch?

Bron: lovereality.nlBeeld: Getty Images

Must reads 👀