Lifestyle

Deze dingen herken je als je als enige in de vriendinnengroep single bent


De enige single one in je vriendinnengroep? Wij snappen heel goed hoe je je af en toe voelt. Deze dingen zul je dan ook zeker herkennen. Vooral nummer zes is soms zo vervelend…

1.       Je vriendinnenavond moet je ver van tevoren inplannen

Niets is zo hinderlijk als je als enige single bent en ieder weekend vrij bent, maar je vriendinnen niet kunnen omdat ze bij hun vriendje of vriendin zijn. No problem, maar er moet ook wel eens tijd voor de meiden zijn. Om dit überhaupt in te plannen, ben je onderhand een halfjaar verder. Niet iedereen zal op diezelfde avond of dag kunnen en er zal dus altijd iemand zijn die er niet bij kan zijn. Sucks!

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep

2.       Je bent de enige tijdens het uitgaan die de hele avond kan flirten met iedereen

Je gaat uit met vriendinnen, mega gezellig! But, there is one problem. Je kunt als enige flirten en ze misschien ook wel van dichtbij zien. Daarbij zullen je vriendinnen dus echt nooit meer mee gaan naar die afterparty..

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep


3.       Je bent de enige die niet mee kan dubbeldaten

Leuk! Uiteten met z’n allen! Oh, wait a second. Iedereen komt met haar vriend(in)? Zo ongemakkelijk als jij daar als enige zonder liefje lekker zit te genieten van je carpaccio. Fijn dat je als enige single bent. I’m riding soloooooooo.

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep


4.       De lonely Netflix&Food avondjes

Soms kan je wat jaloers worden als je al die snapchats ziet van je vriendinnen. Heerlijk samen op de bank onder een warm dekentje, tapashapjes die op tafel staan, Netflix op de televisie en ondertussen lig jij eenzaam met je knuffelbeer, paprikachips en een fles wijn op bed naar je favo-serie op Netflix te kijken. Af en toe is het heerlijk om een avondje voor jezelf te hebben, maar iedere avond in je eentje is toch een stuk minder leuk.

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep


5.       De vriendinnenvakantie blijft achter

Herkenbaar? Je probeert al maanden (of zelfs jaren) een vakantieweek of weekend te plannen om lekker met de meiden ertussenuit te knijpen. But nooooo, ze hebben allemaal al een vakantie gepland met hun lover. Waarom blijft het zo moeilijk om met je vriendinnen iets te plannen?

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep


6.       Last but not least: de spannende seks-details waar je niet op zit te wachten

Ok, happy them, but boohoo you. Tuurlijk ben je gelukkig voor je vriendinnen dat ze de liefde van hun leven hebben gevonden, maar al die details over de seks die ze hebben? Dat gaat je iets te ver. Dat zij veel spannende nachten beleven en dit graag willen delen met jou, wil niet zeggen dat jij dit wil horen? Sorry lieve vriendinnen, maar hou dat maar liever voor jullie. I’m going to leave this conversation!

Deze-dingen-herken-je-als-je-single-bent-in-vriendengroep

Herken je deze dingen maar al te goed? Girl, jouw tijd komt echt wel. Die prins(es) op het witte paard heeft het abonnement bij de manege even op pauze gezet en kan dus niet met dat paard jouw kant op komen. Wacht geduldig af en dan kun jij straks lekker mee op de dubeldate samen met je vriendinnen! Ondertussen kun je nog even Tinderen toch? Klik hier voor de 8 profielen die je áltijd tegenkomt tijdens een swipe-sessie op Tinder.

Beeld: Unsplash