News

Met dit nieuwe drankspel ‘Kateren’ wordt jullie vriendinnenavond onvergetelijk

Als de vriendinnenavonden weer van start kunnen gaan, is er een hele selectie met nieuwe spellen die jullie kunnen doen. Drankspellen, welteverstaan. En aan dat lijstje kun je er nu weer eentje toevoegen. Met dit nieuwe drankspel genaamd ‘Kateren’ wordt jullie avond namelijk onvergetelijk en leren jullie elkaar nóg beter kennen.

NIX onder 18: Geen 18? Geen alcohol.

Denk jij je vriendinnen door en door te kennen? Daar kom je maar op één manier achter. Elkaar vragen stellen. En met dit nieuwe drankspel ontdekken jullie waarschijnlijk van alles over elkaar. In het spel ‘Kateren’ komen pittige vragen, grappige opdrachten en stemrondes aan bod. En als jij de katerkaart pakt, word jij de nieuwe kater. En dat wil je niet: de kater moet namelijk extra drank opdrachten uitvoeren.

‘Kateren’ het drankspel

Kateren kan worden gespeeld met 2-8 personen. Het spel bestaat uit 101 kaarten, met daarop originele vragen en opdrachten. Volgens de spelbeschrijving zit een ‘gegarandeerde kater na afloop’ ook inbegrepen bij het spel. Je koopt ‘m via deze website, voor €19,95. Proost, ladies!

Beeld: Katertje