News

Shoppen maar! Er komt een gigantische Victoria’s Secret naar Nederland

Naast onze grote liefde voor eten, zijn we op de Girlscene redactie ook dol op mooie lingerie. Want let’s be honest: willen we ons niet allemaal graag een beetje extra sexy voelen in mooie stofjes? Vooral de lingerie van Victoria’s Secret is absoluut too die for. Helaas was die tot voor kort alleen nog maar in de VS te koop. Maar! Daar komt verandering in. Er komt namelijk een MEGA Victoria Secret store naar Nederland! 

Victoria’s Secret opent enorme winkel in Nederland

It is FINALLY happening: Victoria’s Secret opent deze week een enorme winkel in Nederland. Yep, mét lingerie. Want in de huidige Victoria’s Secret stores die er op sommige stations bijvoorbeeld al zijn, verkopen ze alleen beautyproducten, accessoires, (reis)tassen, paspoorthoesjes en parfums. In de nieuwe winkels gaan ze de hele collectie verkopen, dus ja, óók die mooie lingerie. YES!

Waar zit de Victoria’s Secret winkel in Nederland?
De full concept store staat in het Westfield Mall of the Netherlands in Leidschendam. Staat ja, want de opening is al bijna! Deze week opent de mall namelijk haar deuren en vanaf donderdag 18 maart kunnen we shoppen bij Victoria’s Secret. Oh, hell yeah!
Goed nieuws is trouwens niet alleen dat de Victoria’s Secret store in deze mega shopping hall zit, ook komen er nog een aantal toffe ketens. We noemen een Rievèra Maison, H&M, Jack&Jones, PME Legend, G-Star, Pandora. Ook kan je niet alleen losgaan met shoppen in deze Westfield Mall, ook komt er een mega food hall. En wat dacht je van een Gamestate? Wij weten wel wat we als eerste gaan doen zodra de maatregelen nog verder versoepeld worden… Of misschien toch maar een shopping sessie reserveren. Love it!

View post on Instagram
 

 
Beeld: GettyImages