News

EOTB-Lisa en Jay vertellen: is Lisa Zwarts wel echt mishandeld?

Ex On The Beach-Lisa en haar boyfriend Jay zorgen samen voor meer drama dan EOTB zelf. Het koppel was de afgelopen tijd meerdere keren in het nieuws omdat Jay zijn vriendin mishandeld zou hebben. Nu vertellen de twee eerlijk wat er nou precies is gebeurd.

Ex On The Beach-Lisa en Jay zijn eerlijk over mishandeling

Ex On The Beach-Lisa en Jay zijn meerdere keren in het nieuws geweest. De twee hebben een relatie met nogal veel ups en downs. Eerst liet Lisa namelijk weten dat haar boyfriend haar mishandeld heeft. Vervolgens laten de lovebirds weten dat ze weer terug bij elkaar zijn.  Als klap op de vuurpijl zijn de twee nu ook nog verloofd. Veel fans geloofde hierdoor niet dat de mishandeling echt gebeurd is. Lang hebben de twee hier niets over gezegd, maar in de auto bij YouTuber Nick Eshuis vertellen ze het eerlijke verhaal.

“De mishandeling was echt”

Als Nick vraagt of de mishandeling wel echt is zegt het koppel volmondig ja. “Het was niet in scène gezet. Natuurlijk was het haar woord tegen het mijne, maar het was niet verzonnen”, vertelt Jay. “Ik heb haar gewoon beetgepakt. Als ik haar echt had geslagen dan had ze hier niet meer met mij gezeten denk ik.” Lisa vult dit verhaal aan: “Het gebeurde naast het raam en die ging kapot. Het glas viel op mij en daarom was het heel heftig. Ik had daardoor wel sneeën.”

Politie

De buren hoorde het incident gebeuren en belde de politie. Lisa vertelt dat er zeven politiebusjes langskwamen om te checken of het goed ging. “Vier mensen hadden de politie gebeld en Jay heeft vastgezeten. Hij is gewoon opgepakt in z’n onderbroek”, vertelt Lisa lachend. Volgens het stel is er dus niets gelogen. Ze kunnen er nu allebei heel hard om lachen. Al hoewel de twee zeggen dat ze de waarheid spreken vinden wij het nog steeds een bizar verhaal.

Check het hele interview hieronder!

Beeld: RTL