Celebs

YouTube memories: hoe gaat het met de Our2ndLife jongens

De YouTube-community is nu super groot, maar dat is niet altijd zo geweest. Toen YouTube net populair werd waren er bepaalde groepen die met behulp van elkaar online celebs werden. Een van die groepen is Our2ndLife. Ken jij ze nog? En hoe gaat het nu met hun? Get in for a trip down memory lane!

Hoe gaat het met Our2ndLife

Was jij vroeger ook fan van alle YouTube-celebs? Dan ken jij vast ook de groep Our2ndLife. Deze groep jongens maakte sketches en video’s met elkaar over hun leven. Rond 2014 waren ze super populair. De jongens vlogen heel de Verenigde Staten door om shows te geven. Eigenlijk waren ze een YouTube-boyband. Ze hebben zelfs een eigen tune gemaakt! Remember this?

Ricky Dillon

O2L Ricky Dillon

Ricky Dillon heeft tijdens zijn YouTube-carrière verschillende singles uitgebracht. Na 2017 was het stil rondom zijn muziek, maar eind 2020 heeft hij nog een lied uitgebracht genaamd Wonderland. Ricky heeft nog steeds een eigen YouTube-kanaal waarop hij actief is. Op 26 februari 2020 uploadt hij een video waarin hij vertelt dat hij gay is. In de video zegt hij dat hij heel veel moeite heeft gehad met zijn eigen acceptatie en nu eindelijk durft te zeggen dat hij op mannen valt. 

View post on Instagram
 

Kian Lawley

O2L Kian

Deze hunk had tijdens O2L een relatie met Andrea Russet. Ook werd zijn move the crab‘ populair. De celeb heeft vandaag de dag nog een YouTube-kanaal waarop hij actief is. Hij woont samen met Ayla Woodruff waarmee hij een relatie heeft. Ook heeft Kian in verschillende films gespeeld. In 2018 zou Kian een rol krijgen in de film The Hate U Give, maar dit ging niet door. Hij heeft racistische uitspraken gedaan en daarom werd hij ontslagen. Riverdale-ster KJ Apa heeft zijn rol overgenomen. Kian heeft zijn excuses aangeboden via Twitter.

Zo ziet Kian er nu uit:

View post on Instagram
 

Connor Franta

O2L Connor

Connor is nog steeds actief op YouTube. Hij heeft meerdere boeken geschreven. Zijn laatste heet Note To Self en kwam in 2017 uit. De YouTube-ster heeft een eigen label genaamd Heard Well opgericht. Dit label is vooral voor digitale makers en influencers. Onder ander Tyler Oakley en Andrea Russet staan bij hem getekend. Verder zet Connor zich heel veel in voor LHBTI+ acceptatie over de hele wereld. In 2014 maakte hij als eerste van de groep bekend dat hij gay is.

Zo ziet Connor er nu uit:

View post on Instagram
 

JC Caylen

O2L JC

JC is een van de beste vrienden van Kian. De twee hebben nu samen een YouTube-kanaal opgericht. JC speelde ook in verschillende films, hij had zelfs een kleine rol in Teen Wolf. Hij heeft een eigen kledingmerk opgericht genaamd Tixxo. In 2018 datete hij met de mooie Chelsey Amaro, maar dit ging helaas uit. Op dit moment is hij dus single. I volunteer!

Zo ziet JC er nu uit:

View post on Instagram
 

Sam Pottorff

(Midden)

O2L Sam

Sam heeft een glow up gehad! Hij zag er altijd super cute uit, maar nu niet meer. Hij is nu een videomaker en zijn YouTube-kanaal wordt nog steeds veel bekeken. Verder heeft hij een passie ontwikkeld voor auto’s en dit deelt hij graag op Instagram. Hij heeft een relatie gehad met de Nederlandse Rosa van Iterson. De twee waren zelfs getrouwd! Maar helaas zijn ze ook alweer gescheiden. Sam heeft een nieuwe vriendin genaamd Alexa Keith, je kan haar kennen van TikTok.

Zo ziet Sam er nu uit:

View post on Instagram
 

Trevor Moran a.k.a. Trevi Moran

O2L Trevi

Trevor heeft de grootste verandering doorgemaakt van iedereen. Iets minder dan een jaar kwam de ster uit de kast als transvrouw. Vandaag de dag gaat de celeb door het leven als Trevi Moran. Ze heeft meerdere singles uitgebracht onder haar naam. De laatste kwam eind 2020 uit en heet Jealous of Myself. Natuurlijk deed ze in 2011 ook al mee aan X Factor. Tegenwoordig focust ze zich op haar muziek en neemt ze haar fans mee in haar transitie.

View post on Instagram
 

Beeld: Getty Images