News

Op vrijdagavond is deze speeltuin speciaal voor 18+ (lees: feest onder het genot van drankjes)

Speeltuinen, die zijn alleen voor kinderen. Toch? Nou, nee. Sommige speeltuinen zijn juist speciaal voor ouderen. Zoals deze, die we hier gevonden hebben. Op vrijdagavond wordt deze speeltuin omgetoverd tot een waar paradijs voor volwassenen, waar ze kunnen genieten van de speelhal én van drankjes. Hét uit je voor met de vriendinnen!

Een droom die werkelijkheid gaat worden. Je kunt zonder schaamte weer genieten van de oh zo geliefde speeltuin. En met – of meerdere – drankjes op zal dit vast nóg leuker zijn. De slogan van het evenement is: ‘laat je innerlijk kind opnieuw tot leven komen tijdens Adult Night’. Sounds good, right?!

Indoor speeltuin voor volwassenen (18+)

Tussen 20:00 en 21:00 uur is er een ‘happy hour’ (aka twee drankjes voor de prijs van één). Entree is 8 euro.  En dat is het meer dan waard. Een klein – groot – nadeel: je vindt de indoor speeltuin ‘Big Fun’ in Engeland. Mocht je je graag uit willen leven bij deze speeltuin, dan zul je er dus wel wat voor over moeten hebben. Maar eerlijk is eerlijk: dit klinkt wel héél erg leuk, toch?

Bron: LifestyleNova.nlBeeld: iStock