Fashion

Scoor hier de tofste items met een trendy leather look

Leer is helemaal trendy. Jassen, tassen, broeken, alles wordt gemaakt met een leather look. Echt leer is vaak heel duur. Er worden vooral veel items van nepleer gemaakt. Wij hebben de tofste items op een rijtje gezet.

Leather look items

Leren rok

Een leren rok kan je op veel verschillende manieren combineren. Het kan er stoer en sexy uitzien. De zwarte leren rok zien we veel terug, maar ook andere kleuren staan super tof!

 

Leren jas

Een leren bikerjack is nooit echt uit de mode geweest. Elk jaar zien we weer genoeg super leuke bikerjacks. Wel zien we dat er veel lange leren jassen in de winkels verschijnen dit seizoen. Deze lange leren jassen zijn super fashionable. Probeer eens een lang bikerjack over een hele vrouwelijke jurk te dragen. Hierdoor wordt de look een stuk stoerder.

 

Leren broek

De leren broek zie je overal! Deze broek kan je op heel veel manieren combineren. Hij maakt jouw basic outfit meteen helemaal trendy! Vooral de wijde leren broeken zijn nu heel populair.

Wijde broek van imitatieleer voor €29,99

Leren jurk

Zelfs leren jurkjes zijn helemaal hot! Kijk wel uit. Leer kan ook snel een ordinaire look geven. Als jij een strak en kort leren jurkje aanhebt kan het er ordinairder uitzien dan jij wil. Je kan beter voor een lossere jurk kiezen. De onderstaande jurk is een perfect voorbeeld van een mooie losse jurk!

Jurk van imitatieleer voor €17,99

Meer trends

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste fashion trends? Lees dan ook:

– Trendalert! Dit worden de fashiontrends van de lente en zomer 2021

– Must see: de schoenentrends voor de zomer 2021

– Deze stylish tussenjassen moet jij in je kast hebben voor het voorjaar 2021

Beeld: Unsplash: Kim Thien Pham

Must reads 👀