Food

Dit TikTok-recept voor Flügel cheesecake moet je proberen

flugel cheesecake

TikTok-recepten zijn all-over the internet. Van vegan kip tot een Oreo-mugcake alles wat je wil staat op TikTok. Deze recepten zijn vaak super makkelijk om te maken en zeker het proberen waard. Nu zagen wij dit yummy recept voor een Flügel cheesecake en die wil jij proberen!

TikTok-recept

TikTok-recepten zijn vaak super makkelijk en snel te maken. Hoewel sommige recepten er niet heel realistisch uitzien zijn de meeste recepten het proberen waard. Wij kwamen dit super lekkere TikTok-recept tegen om een Flügel cheesecake te maken. Zo krijg jij toch nog een beetje het gevoel dat jij op wintersport bent of carnaval viert.

Lees ook:
Yummy: zo maak je een heerlijke espresso martini cheesecake

Flügel cheesecake

Ben jij een echte keukenprinses? Dan kan je een cheesecake maken from scratch en Flügel toevoegen aan het beslag. Ben jij meer een kitchen nightmare? Dan kan je de TikTok-manier toepassen. Koop een kant-en-klare cheesecakemix en voeg acht flesje Flügel toe aan het beslag. Als jij een echte Flügel liefhebber bent dan kan je ook wat meer toevoegen. Als jij juist niet zo’n fan bent dan kan je ook wat minder doen. Maar je moet natuurlijk de Flügel wel nog goed kunnen proeven. Heb jij genoeg flesje in de mix toegevoegd? Dan doe je de cheesecake in de koelkast en dan moet je wachten. That’s it! Simpel dus en heel lekker. Check het voorbeeld hieronder!

View post on TikTok

Beeld: Unsplash: Obed Hernández