News

André Hazes doet het boekje open over zijn contact met Sarah van Soelen

De hele showbizzwereld staat op z’n kop door de relatiebreuk van André Hazes en Monique Westenberg. Het is niet de eerste keer dat het stel aankondigt dat ze uit elkaar zijn, maar wel de laatste keer. Als we het koppel mogen geloven is het nu écht klaar. André is ook al een paar keer gespot met een nieuwe dame en hierover vertelt hij alles aan Shownieuws.

André Hazes en Sarah van Soelen

André Hazes en Sarah van Soelen zijn een hot topic. Na zijn breuk met Monique heeft André nu erg veel contact met deze influencer. Eerder vertelde hij via Instagram dat de twee puur vriendschappelijk contact hebben. Toch zou hij een relatie met Sarah niet uitsluiten. Natuurlijk wist roddelkoning Fawry gelijk alle sappige details. Volgens hem zou André al bij Sarah zijn ingetrokken… Na al dit geroddel besloot André het boekje open te gooien over zijn contact met Sarah. In een eerlijk interview bij Shownieuws vertelt hij zijn kant van het verhaal.

André bevestigt dat hij bij Sarah in huis woont

André vertelt dat hij Sarah kent via haar vader. “Op het moment dat de pleuris uitbrak in Bonaire, heb ik haar vader gebeld. ‘Ruud, kan je mij helpen met een huis in Rotterdam?’ Op het moment dat ik in Nederland was, ben ik naar hen gegaan. En ik ben niet meer weggegaan.” Hiermee bevestigt André dat hij bij Sarah in huis zit. 

Hoe kennen de twee elkaar?

De twee kennen elkaar dus via de vader van Sarah. Uit de instagramcomments op het profiel van André blijkt dat ze meerdere keren samen zijn gespot in Rotterdam. Volgens André is dit niet waar: “Vlak voordat ik mijn relatie had met Bridget, waren Monique en ik uit elkaar en woonde ik in een hotel. Toen heb ik een keer een feestje gegeven, en daar was zij ook bij.” 

View post on Instagram
 

“Sarah had een drank- en drugsverslaving”

Tijdens dit feestje zaten André en Sarah allebei in een slechte periode. “Sarah is toen in een afkickkliniek gegaan voor haar drank- en drugsverslaving. Zij is nu anderhalf jaar clean. Ik heb altijd contact met haar gehouden; als ik het even niet zag zitten of ik was niet trots op mezelf, dan appte ik haar: ‘Hoe ga jij hier dan mee om?'” Hopenlijk heeft André met Sarah overlegd dat hij dit mag vertellen want het is een nogal heftig detail uit haar leven. De vader van Sarah speelt een grote rol in het contact tussen de twee. Hij heeft André aan onderdak geholpen, maar hij heeft ook voor steun gezorgd. “Haar vader heeft een verslaafde dochter gehad, ik heb géén vader. Dus ik ben af en toe steun gaan zoeken voor mezelf, en zo heb ik deze familie leren kennen.”

André en Sarah hebben (nog) geen seksueel contact gehad

Als Patty vraagt of er seksueel contact is geweest reageert André twijfelachtig. “Eh, nee. We hebben nog geen… Laat ik het zo zeggen… Nee, het is nog geen sex.” Vervolgens maakt hij het nogal ongemakkelijk door haar een ‘leuk wijf’ te noemen. “Maar ik zeg je eerlijk: ik vind het een leuk wijf, ja. Ze is top, ik voel me begrepen, ze snapt het, ik kan goed met haar praten. Ja, ze zou een goede vrouw zijn. Alleen: er is nog niks.” Ook noemt hij haar een ‘heerlijk Rotterdams wijf’. Ze hebben dus geen relatie, maar dit klink als een verhaal wat wij al eerder hebben gehoord…Wat zou Bridget hiervan vinden?

via GIPHY

Beeld: Bruno Press

Must reads 👀