News

Temptation Island-Dennis begint een OnlyFans account waarop hij pikante kiekjes deelt

Het lichaam van Temptation Island-Dennis kan jou niet ontgaan zijn. Tijdens het programma kon je hem al een aantal keer shirtless zien. Ook op Instagram laat hij regelmatig zijn gespierde lichaam zien. Maar hij gaat nog een stapje verder… Je kan Dennis nu volgen via OnlyFans!

Temptation Island-Dennis heeft onlyfans-account

Temptation Island-Dennis viel tijdens het programma al op. Niet alleen omdat hij een paar super leuke dates met Eva had. Ook omdat hij een heel goed lichaam heeft. Ja, we kunnen er niet omheen. Elke keer als het zongebruinde en gespierde lichaam van Dennis in beeld kwam was het erg goede eyecandy. Nu laat hij via Instagram weten dat hij een onlyfans-account gaat beginnen…Krijg jij het al heet? Wij wel!

OnlyFans

OnlyFans is een website waarop je content kan delen die jouw volgers kunnen bekijken tegen een betaling. De website wordt dan ook veel gebruikt in de seksindustrie. Ook verschillende celebs maken gebruik van de site. Zo kunnen zij exclusieve content laten zien aan hun trouwe volgers. Denk hierbij aan backstage beelden of previews van een nieuwe clip.

Temptation Island-Dennis op OnlyFans

Dennis heeft via Instagram aangekondigd dat hij een onlyfans-account gaat beginnen. Hierop gaat hij exclusieve content uploaden. ‘Hier post ik alles wat niet voor iedereens 👀 bestemd is’, schrijft hij onder zijn instagramfoto. Voor ongeveer €17,- per maand kan jij zijn exclusieve content bekijken.

View post on Instagram
 

Temptation Island-Dennis en Eva

Tijdens Temptation Island heeft Dennis het Eva erg moeilijk gemaakt. De twee gingen samen op meerdere dates. Uiteindelijk is hij zelfs met haar mee geweest op dreamdate. Na een korte twijfel koos Eva toch voor Kevin. Het koppel laat weten dat ze veel hebben geleerd van het avontuur en dat zij nog steeds gek zijn op elkaar.

Temptation Island-Kevin zag er vroeger heel ander uit. Ben jij benieuwd? Klik dan hier!

Beeld: RTL

Must reads 👀